Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Ecosisteme de parteneriat: Peste 2.500 de companii fac parte din Microsoft Partner Network

24 Iulie 2011




- LLP Dynamics România


În România, LLP Dynamics are peste 30 de consultanţi certificaţi Microsoft, fiecare având minim 3 ani de experienţă în domeniu. Compania deţine în prezent următoarele competenţe: Gold Enterprise Resource Planning şi Silver Data Platform. În afara unor beneficii evidente, cum ar fi vizibilitatea în piaţă, renumele şi încrederea, parteneriatul cu Microsoft a mai adus companiei şi alte beneficii.



Raluca Komartin


„Ar mai fi, cumva şi ca o consecinţă a celor de mai sus, numărul de prospecţi care vin pe această filieră, programe de co-marketing derulate împreună, programele de instruire şi certificare, o uşurinţă în procesul de negociere – paradoxal uşurinţa vine din argumentele care funcţionează în sprijinul
nenegocierii condiţiilor. Un inventar al zonelor care au necesitat şi necesită investiţii ar fi următorul: zona de competenţe şi specialişti ERP, competenţe care se dobândesc în timp şi unde certificarea şi cunoştinţele tehnice sunt doar primul pas; zona de localizări de produs (adică modul cum sistemul răspunde necesităţilor, cerinţelor locale de raportare), care a avut evoluţie/istorie diferită în funcţie de cele două produse: pentru Microsoft Dynamics AX, care nu a fost propriu-zis lansat de Microsoft, noi am avut prima implementare pe versiune AX3.0 şi deci prima localizare; a urmat apoi AX 4.0 şi abia pentru ultima versiune, AX 2009, Microsoft furnizează localizarea; pentru Microsoft Dynamics NAV, iniţial a fost localizarea noastră, după care Microsoft a localizat produsul, localizare care s-a perfecţionat de-a lungul timpului; zona de investiţie în sprijinirea unor procese de vânzare complexe şi de lungă durată”, precizează Raluca Ioana Komartin, Managing Director LLP Dynamics România.


Compania a fost implicată în mai multe proiecte de dată recentă, deja în derulare şi anume: Tehno World, Electromagnetica, CME (grupul din care face parte ProTV).


„Unul dintre cei mai importanţi diferenţiatori ai noştri este faptul că LLP este un grup regional şi putem apela la competenţe externe sau putem aborda altfel proiectele regionale, extinse din punct de vedere al ariei geografice. În al doilea rând, suntem cel mai vechi partener, primul partener istoric vorbind şi acest lucru este valabil pentru ambele ERP-uri din portofoliul Microsoft Dynamics (NAV şi AX). De asemenea, suntem membri în Microsoft President’s Club (top 5% parteneri Microsoft din lume) încă din 2008 şi parteneri ai alianţelor internaţionale Partner Power şi AxPact”, adaugă Raluca Komartin.


- GENESYS Systems


GENESYS Systems este partener Microsoft Gold din 2004.



Andreea Mărăşescu


„Înscrierea în programul de parteneriat Microsoft a fost o decizie de business strategică, datorită orientării tradiţionale a Genesys către soluţii Microsoft şi a diversităţii portofoliului de produse Microsoft (atât din zona software-ului de infrastructură, cât şi în zona de aplicaţii). În ceea ce priveşte dezvoltarea resurselor şi a competenţelor, programul de parteneriat aduce o serie de beneficii, precum: Account Manager dedicat din cadrul echipei Microsoft România, cursuri de specializare particularizate, resurse suplimentare privind medii speciale de test şi dezvoltare de soluţii, împreună cu un pachet de licenţe utilizabile în cadrul companiei”, precizează Andreea Mărăşescu, Director Executiv Genesys Systems.


Echipa de specialişti Microsoft din cadrul GENESYS Systems este formată din specialişti certificaţi la nivel tehnic şi presales – pentru soluţii de infrastructură (MCITP, MCSE, MCSA, MCTS) şi pentru soluţii de business (MCDBA, MCTS, MCPD) – dar şi la nivel de marketing, consultanţă şi vânzare. Astfel, echipa deţine în prezent 15 specialişti certificaţi Microsoft.


În ceea ce priveşte portofoliul de produse şi soluţii Microsoft, GENESYS Systems îşi conturează strategia de abordare a pieţei în trei direcţii:


- soluţii de infrastructură, pentru care compania a obţinut competenţa Silver Midmarket Solution Provider;
- soluţii software de business – Management al Relaţiilor cu Clienţii (CRM), pentru care compania a obţinut competenţa Microsoft Silver CRM;
- soluţii Microsoft livrate în regim SaaS, găzduite atât pe platforma de cloud Microsoft- Microsoft Office 365, Microsoft CRM Online, cât şi în datacenter-ul GENESYS – Service Provider License Agreement (SPLA).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite