Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Ecosisteme de parteneriat: Peste 2.500 de companii fac parte din Microsoft Partner Network

24 Iulie 2011




În ultima perioadă, compania a lucrat în mod simultan la mai multe proiecte bazate pe tehnologie Microsoft.


„Probabil cel mai important este cel în care am migrat o infrastructură de hosting pentru e-mail şi colaborare bazată pe Exchange 2007 către Exchange 2010, pentru ca mai apoi să-l integrăm cu soluţia de voce de la Microsoft, Lync Server 2010. Proiectul este realizat pentru o companie din Anglia”, mai spune Paul Roman.


- Industrial Software


Industrial Software este partener Microsoft de 13 ani, fiind Gold ISV Partner. Echipa de programatori şi consultanţi este certificată pe Dynamics CRM, Windows Sharepoint, SQL Server, Dynamics AX, Technology Specialist (MCTS) etc. Industrial Software are, în prezent, 14 specialişti certificaţi Microsoft.



Anda Suciu


„Foarte important pentru noi este accesul la resurse dedicate, în funcţie de nivelul de parteneriat, precum şi participarea în comun la anumite acţiuni/evenimente. De asemenea, suportul tehnic oferit pentru produsele Microsoft în rezolvarea diverselor subiecte/întrebări venite din partea clienţilor noştri este benefic. Statutul de Microsoft Gold Independent Software Vendor ne-a ajutat în creşterea vânzărilor, extinderea competenţelor şi, mai ales, în sprjinul acordat clienţilor noştri. Avantajele şi beneficiile competitive care ne diferenţiază sunt: experienţă de peste 13 ani în dezvoltarea de soluţii software integrate, personal calificat şi tehnologie de ultimă oră, soluţii integrate, flexibile şi customizabile, valoare adăugată a serviciilor oferite, peste 300 de implementări în diverse instituţii din administraţia publică”, afirmă Anda Suciu, Consultant Marketing Industrial Software.


Primăriile Municipiilor Alba Iulia, Braşov şi Sibiu sunt cei mai recenţi clienţi ai proiectelor derulate de Industrial Software, care au beneficiat de expertiză pentru soluţii Microsoft.


- INTELPROF TRAINING


INTELPROF TRAINING este partener Microsoft din 1996. Firma deţine mai multe certificări conform programului Microsoft Partner Network – pentru soluţii de securitate, mobility, data management, server management. Cea mai importantă certificare pentru activitatea companiei este cea de partener pentru Learning Solutions, fiind unul dintre primii parteneri autorizaţi de instruire Microsoft din Europa Centrală şi de Est.



Gheorghe Dobrea


„Acest parteneriat îndelungat a fost şi este pentru noi un puternic «business enabler»: ne-a permis să avem acces nemijlocit la informaţiile tehnice despre produsele şi tehnologiile Microsoft şi ne-a facilitat integrarea într-o reţea globală de companii şi specialişti valoroşi, oferindu-ne oportunitatea de a contribui la un schimb internaţional de cunoştinţe şi valori. Fiind prin excelenţă o companie ce furnizează servicii de instruire specialiştilor IT, am ajuns să fim astfel cunoscuţi nu numai beneficiarilor din România – susţinem cursuri din Norvegia până în Cambodgia, suntem speakeri la conferinţe tehnice internaţionale şi, în acelaşi timp, reputaţi specialişti internaţionali sunt traineri pentru cursurile desfăşurate la centrul nostru de instruire din Bucureşti”, spune Gheorghe Dobrea, Microsoft Certified Trainer Microsoft MVP – Enterprise Security INTELPROF TRAINING.


În prezent, INTELPROF contează pe 11 specialişti certificaţi Microsoft, angajaţi şi colaboratori. „Aş zice că nu contează în primul rând numărul, ci valoarea şi diversitatea acestor certificări. Suntem preocupaţi să upgradăm aceste certificări pentru cele mai noi versiuni ale produselor Microsoft.
Credem că principalul nostru diferenţiator îl constituie chiar preocuparea de a găsi mereu noi diferenţiatori!”, mai spune Gheorghe Dobrea.


Compania a derulat recent mai multe proiecte de consultanţă pentru companii mari, privind migrarea infrastructurii şi aplicaţiilor la platforma Windows 7 – Windows Server 2008 R2 şi pregătirea pentru Cloud Computing, proiecte ce au inclus printre altele şi programe de instruire a inginerilor de sistem, administratorilor de reţea, personalului de suport şi utilizatorilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite