Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Ştiri gratuite cu aplicaţia PresaOnline pentru telefonul mobil

25 Iulie 2011




Dacă deţii un smartphone sau o tabletă cu sistem de operare Android sau iOS, cu siguranţă că eşti mereu în căutarea celor mai utile şi mai interesante aplicaţii.


Aplicaţiile de ştiri se află în topul preferinţelor pentru că îţi permit să fii la curent cu evenimentele, chiar şi în continuă mişcare. Un criteriu foarte important de care trebuie să ţii cont atunci când alegi o astfel de aplicaţie este intervalul de timp în care ştirile sunt actualizate.


PresaOnline.com, portal de ştiri cu o experienţă de peste 5 ani în mediul online românesc, a lansat de curând o aplicaţie gratuită care oferă ştiri în timp real. Spre deosebire de majoritatea aplicaţiilor româneşti de ştiri, PresaOnline conferă deţinătorilor de smartphone-uri sau tablete ştiri actualizate instant, atât proprii, cât şi extrase dintr-o colecţie vastă de ziare şi alte publicaţii de ştiri.


Ce facilităţi îţi oferă aplicaţia?

Aplicaţia este gratuită şi îţi permite să citeşti ştiri din domenii precum evenimente, social, moden, şocant, sport, economie, politică, IT, auto, sănătate, casă şi grădină. Prin intermediul aplicaţiei, ai acces la revista presei şi poţi citi ştirile locale. Un avantaj în plus faţă de alte aplicaţii este faptul că
PresaOnline îţi permite să publici ştiri proprii şi să interacţionezi cu cititorii prin postarea de comentarii.


Accesul la cursul valutar sau la informaţii despre vreme sunt alte beneficii de menţionat.


În plus, pentru dispozitivele Android, odată cu download-ul din Market, primesti un widget special care rămâne afişat pe ecranul telefonului şi care conţine cele mai importante titluri ale momentului, cursul valutar şi informaţii meteo.


Cum se poate instala gratuit aplicaţia?


Daca foloseşti iOS, intră în App Store, caută „PresaOnline” şi apasă pe „Install”. Aplicaţia va fi instalată direct pe iPhone sau pe iPad-ul tău.


Pentru Android, procedeul de instalare este asemănător, aplicaţia fiind disponibilă în Android Market. Avantajul pentru Android Market este că, odată ce ai instalat aplicaţia, primeşti şi widget-ul de homescreen. Pentru a-l activa, trebuie să apeşi lung orice zonă liberă a ecranului principal, să accesezi sectiunea „Widget” din meniul afişat şi apoi să selectezi „PresaOnline”.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite