Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Crescendo a finalizat implementarea Cisco IronPort WebSecurity la Banca Italo Romena

31 August 2011Casa de solutii IT&C Crescendo anunta finalizarea proiectului de implementare a tehnologiei Cisco IronPort WebSecurity la nivelul sistemului informatic al Bancii Italo Romena, parte a grupului italian Veneto Banca, prin care aceasta beneficiaza de protectie sporita impotriva diverselor tipuri de atacuri la securitatea datelor, provenite din exteriorul sau interiorul bancii. Solutia, proiectata de catre specialistii Crescendo impreuna cu serviciul IT al Bancii, a devenit functionala incepand cu luna iunie 2011.
Banca Italo Romena a decis demararea acestui proiect la inceputul anului 2011, pe fondul cresterii, la nivel global, a numarului de atacuri asupra sistemelor IT&C, dorind astfel sa asigure o mai mare protectie datelor clientilor. „Politica Bancii Italo Romena in ceea ce priveste securitatea datelor se bazeaza pe protectie si prevenire. Astfel, pentru a avea un plus de confort in ceea ce priveste protectia datelor clientilor nostri si, totodata, pentru a evita potentiale pierderi (financiare, capital de incredere etc.), am decis sa completam sistemul de securitate cu tehnologia Cisco IronPort WebSecurity”, a declarat Radu Popescu, Sef Serviciu IT al Bancii Italo Romena. „Avantajele castigate de institutia noastra sunt usor de cuantificat. Zilnic, aproximativ 60.000 de tranzactii suparatoare sunt blocate, aproximativ 16.000 de site-uri potential rau intentionate sunt restrictionate iar circa 3000 de descarcari de tip malware sau spyware sunt prevenite. Pe scurt, beneficiem de confortul de a ne simti in siguranta”, completeaza Radu Popescu, Sef Serviciu IT al Bancii Italo Romena
„In perioada de pretestare, Cisco IronPort WebSecurity s-a dovedit a fi solutia care raspunde cel mai bine cerintelor institutiei. Este o solutie integrata care ofera o vedere de ansamblu, vizand chiar si cele mai dificil de detectat amenintari, fara a sacrifica viteza si eficienta. In plus, vorbim de un management robust si un timp minim de supraveghere. Toate acestea se traduc intr-un cost total de proprietate (TCO) scazut”, afirma Costel Cristea, Communications Solutions BU Manager al Crescendo. Solutia Cisco IronPort WebSecurity acopera asadar securitatea web de o maniera completa, oferind control pe diferite niveluri pentru a monitoriza si preveni amenintarile web. Minimizand riscul asociat cu accesul nerestrictionat la Internet, inclusiv o serie de atacuri de tip malware, phishing si/sau materiale neautorizate, Banca Italo Romena beneficiaza de un sistem extrem de securizat, usor de administrat si de monitorizat.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite