Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Transporturi >> Stiri si comunicate

Evolio lanseaza GPS-ul ultraplat X-Slim

01 Septembrie 2011



Televoice anunta lansarea comerciala a celui mai nou model de GPS Evolio, X-Slim. Noul GPS este dotat cu cel mai rapid soft de navigatie disponibil la ora actuala, “Don’t Panic”, si este bazat pe platforma hardware Atlas 5, cu memorie RAM de 128 MB.
X-Slim are un display touch de 5” (12,7cm) si o grosime de numai 8 mm. Cu X-Slim, calcularea unei rute dureaza cateva fractiuni de secunda, fata de zeci de secunde sau minute, cat era nevoie pana acum. De exemplu, pentru a calcula distanta rutei Bucuresti – Oradea, pe un GPS obisnuit, era nevoie de 30 de secunde. Pe X-Slim, ruta este calculata in 0,3 secunde. Mai mult, ruta calculata este matematic 100% precisa. Daca din optiuni este selectata cea mai scurta ruta, cu siguranta ruta oferita de X-Slim va fi cea mai scurta posibil.
X-Slim confera utilizatorilor o deosebita usurinta in utilizare. Cautarea este toleranta la greseli de tastare, suporta abreviatii locale si ofera sugestii pe masura ce se tasteaza. Sistemul de cautare este foarte usor de utilizat, bazat pe principiul "all-in-one". Cautarea functioneaza ca si Google. Se tasteaza cuvantul (cuvintele) si cautarea are loc prin adrese, POI-uri si coordonate geografice in acelasi timp. In plus, caracteristic GPS-urilor Evolio, se ofera posibilitatea de actualizare online gratuita a Hartii, Camerelor Radar si Punctelor de Interes din Romania.
X-Slim este dotat cu procesorul Atlas 5 la 533 Mhz, platforma beneficiind de memorie de lucru RAM de 128 MB, si memorie de stocare interna tip flash de 4 GB.
Conexiunea Blutooth, cu functie de conectare la Internet si Car-Kit, completeaza specificatiile celui mai nou GPS de la Evolio.



Tags: GPS, Evolio, X-Slim

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite