Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Brinel a realizat sistemul electronic aplicativ integrat de educație al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca

02 Septembrie 2011



Brinel a finalizat istemul electronic integrat de educaţie UBBonline al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. UBBonline permite administrarea cursurilor şi a materialelor educaţionale, precum și managementul activității universitare și al procesului de învățământ, integrând sistemele informatice dedicate ale UBB ȋntr-un sistem informatic centralizat, care oferã servicii integrate utilizatorilor. Portalul oferă facilităţi educaţionale şi de comunicare electronică dedicate tuturor studenţilor, doctoranzilor şi profesorilor Universității Babeș-Bolyai, precum şi instituţiilor partenere ale Universității.
Astfel, utilizatorii vor putea să afle informaţii despre programul cursurilor și examenelor, despre note, pot accesa conţinutul prelegerilor profesorilor. De asemenea, o altă facilitate a UBBonline este aceea de a crea liste de discuţii pentru studenți și profesori. UBBOnline va fi accesat de către studenţi, profesori, personalul administrativ și alumni prin aproximativ 42.000 de conturi de utilizator.
Suntem mulțumiți de colaborarea pe care o avem cu Brinel ȋn cadrul implementãrii acestui portal și ne bucurăm că putem oferi studenților noștri de la ciclurile de licență, masterat, doctorat și lifelong learning accesul la mijloace de învățare, că putem facilita comunicarea între cadrele didactice și studenți, prin asigurarea accesului la materiale on și off-line, la cel mai înalt nivel tehnologic”, a precizat Conf. Dr. Alina Andreica, Director Proiect, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca. „Suntem partenerul IT care realizeazã pentru universitãţi sisteme informatice integrate bazate pe cele mai noi tehnologii şi concepte de la leaderii mondiali. Implementarea sistemului aplicativ integrat pentru una dintre cele mai prestigioase și mai dinamice universități din țară - Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj - a reprezentat pentru noi o provocare și în același timp o onoare. Echipa noastră de specialiști a depus un efort continuu alături de echipa UBB, iar acum tehnologiile alese si contributiile noastre comune se revăd în finalizarea implementării acestui instrument atât de util pentru eficientizarea activității educaționale. ”, a declarat Marcel Borodi, CEO Brinel. Portalul e-educație al Universității Babeș-Bolyai este disponibil la adresa https://www.ubbonline.ubbcluj.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite