Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Beia Consult aniverseaza 20 de ani

02 Septembrie 2011



Beia Consult International aniverseaza 20 de ani pe piata de consultanta IT&C si solutii in telecomunicatii. De asemenea, compania a anuntat participarea la TIB 2011 si noutatile de la Siemens Enterprise Communications, proiectele de wireless hot-spot realizate de LANCOM si webinarul de la Invision WorkForce Management.


Compania va participa la TIB-Targul Tehnic International Bucuresti in perioada 5-8 octombrie 2011, unde va prezenta noutatile si promotiile speciale pentru solutii de comunicatii Dialogic, Siemens, Gigaset, Enterasys, FMT, Keymile, Tiptel, AEG, Hagenuk, Beyertone, Voxtron, Dasan, Hughes, Innovaphone, Keymile si Invision WFM.


De la Siemens sunt promovate noile functii myPortal web si OpenStage Gate View. MyPortal web este interfata de utilizator pentru utilizatorii mobili care folosesc un telefon de tip smartphone cu interfata grafica precum Apple iPhone iOS, Nokia Symbian, Google Android, Blackberry RIM sau Windows Phone. MyPortal este controlata de catre myPortal entry Web Services, si nu trebuie instalat nici un software suplimentar pe dispozitivul smartphone.
OpenStage Gate View este o solutie entry-level de securitate usor de utilizat care ofera supraveghere video in timp real pentru a observa, controla si oferi acces la diferite intrari de la telefonul profesional OpenStage, de la calculator sau iPhone din orice locatie.


InVision Software sponsorizeaza seminarul gratuit „The Three Biggest Lies About Workforce Planning and Labour Strategies in the Contact Centre”.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite