Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Evenimente >> Stiri si comunicate

Brian Tracy vorbeste despre „Psihologia Succesului” pe 6 octombrie la Bucuresti

06 Septembrie 2011



Doar 3% din populatia adulta are tinte clare, definite, masurabile, pe o perioada de timp stabilita. Mai multe studii ne arata ca acesti oameni reusesc sa obtina rezultate de zece ori mai productive decat cei care nu-si pot defini cu precizie obiectivele.


Se dovedeste ca stabilirea unor obiective este o sarcina complexa care va determina in final in ce masura vom avea succes. Explicatia este simpla, este convins Brian Tracy: „In medie, in mintea unei persoane ruleaza aproximativ 1500 de ganduri pe minut. Acestea sunt scurte, haotice, vagi si contradictorii. De ce nu au ele puterea sa ne motiveze? Daca acestea se irosesc, riscul de a nu se realiza este foarte mare”.
Un alt mit pe care marii psihologi il destituie este legat de afirmatia “obiectivele nu functioneaza, viata este mult prea imprevizibila”. Aici, Brian Tracy compara cursul vietii cu cel al unui avion: 99% din timpul de zbor al avionului este reprezentat de micile corectii aduse traiectoriei zborului. Cursul poate fi schimbat de multe ori, insa in cele din urma – obiectivul este atins.
Pe parcursul a mai bine de 25 de ani Brian Tracy a dezvaluit mitul succesului in fata a peste cinci milioane de oameni din intreaga lume.
„Pe parcursul workshopurilor vom impartasi tehnici si idei care par, in mod normal, evidente, dar la care ne gandim rareori. Scopul este ca prin acestea sa determinam oamenii sa-si construiasca stima si increderea de sine, o atitudine pozitiva care sa-i ajute sa obtina succesul dorit.”
Audienta din Romania va avea ocazia sa-l intalneasca in persoana pe Brian Tracy la seminarul “Psihologia Succesului”. Evenimentul se va desfasura pe data de 6 Octombrie 2011, la Crystal Palace Ballrooms, Sala Londra.
Organizatorii evenimentului, Inter Contact Romania, ofera diferite pachete care includ programe audio si carti electronice. Pretul fiecarui pachet variaza in functie de optiunea fiecarei persoane si de data inregistrarii. Early bird-ul este valabil pana la data de 31.08.2011 si ofera posibilitatea unui discount de 50 E pentru fiecare pachet. Mai multe informatii despre seminarul “Psihologia Succesului” (6 Octombrie 2011, Bucuresti, Crystal Palace Ballrooms, Sala Bucuresti) pot fi gasite pe site-ul evenimentului: http://www.brian-tracy.eu


Printre partenerii evenimentului se numara: Crystal Palace Ballrooms, MarketWatch, Ziare.com, Money.ro, Smart FM, BestJobs.ro, Empower, Audiosfera, Calendarevenimente.ro, The Money Channel, HRB, Mgazinul Progresiv, Bloombiz, Digital4. Pentru inscrieri si detalii suplimentare: 021.203.47.48, 0766.33.14.08, office@intercontactro.com




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite