Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Cine vine la How to Web 2011?

07 Septembrie 2011



How To Web 2011, a treia editie a celei mai importante conferinte de tehnologie si afaceri web din Europa de Est, anuntă o serie de noi vorbitori confirmati pentru evenimentul care se va desfasura la Bucuresti pe 9 si 10 noiembrie. Pentru editia How To Web 2011, organizatorii estimează prezenta la eveniment a 35 de profesionisti de top din sfera afacerilor si tehnologiei web si 700 de participanti din întreaga Europă de Est.


Pablos Holman, un inventator de exceptie implicat în think-tank-uri ce rezolvă, prin tehnologie, probleme globale, a confirmat prezenta pentru How to Web 2011. Alaturi de Holman, care participă pentru prima dată la o conferintă de tehnologie si dezvoltare web din Sud-Estul Europei, si-au anuntat participarea la How to Web 2011 si alti 10 specialisti si antreprenori de renume.


Cum zona Social Media a avut o dezvoltare exponentială în ultima perioadă, apărând astfel un ecosistem de aplicatii si servicii ce schimbă felul în care web-ul este utilizat, Branko Milutinovic (fondatorul celui mai important joc social sportiv din lume) si Max Niederhofer (fondator Qwerly.com si unul din investitorii Last.fm) vor sustine în cadrul How to Web 2011 prezentări despre cele mai interesante aplicatii din zona de social web. De asemenea, web-ul social va fi analizat în cadrul unui panel de către Konstantin Hristov (fondator Favit) si George Lemnaru, fondator eRepublik (desemnat cel mai bun startup european în 2007 la LeWeb) si, în cadrul unui workshop, alături de Bogdan Sandulescu (product manager la uberVu).


How to Web 2011 va aborda si dezvoltarea sectorului mobile în cadrul unui panel alături de Thai Tran (fondator Lightbox), Felix Petersen (fondator al Amen si al Plazes, primul serviciu bazat pe locatie, lansat în 2006 si achizitionat ulterior de Nokia), Michael Breidenbrücker (fondator RjDj) si Philipp Kendal (fondator al Skobbler, companie dezvoltatoare de aplicatii mobile de top din Europa). De asemenea, participantii la eveniment vor putea lua parte la un workshop pe aceasta temă, găzduit de către Mihai Corlan (product manager Adobe).


Cresterea accelerată a platformelor de tip daily-deals a impus în ultimii doi ani un nou model de afaceri. Elementele cheie în sustenabilitatea acestora vor fi abordate în cadrul unui panel alături de Jeffrey Treichel, fondator al Kolektiva (lider de piată pe acest segment în Europa de Sud-Est) si Mihai Seceleanu (fondator al Kuponiada).


Analistii estimează că până la sfârsitul anului, piata de SaaS (Software as a Service) va atinge venituri de peste 12 miliarde de dolari. Punctele esentiale pe care afacerile de tip SaaS trebuie să le parcurgă vor fi dezbătute împreună cu Alexandru Costin (director Adobe România si entrepreneur in residence cu produsul Business Catalyst), Alastair Mitchell (fondator Huddle.net) si Vladimir Oane (fondator uberVu, startup câstigător al Seedcamp în 2008).


Lista cu toti vorbitorii confirmati până în acest moment si alte detalii legate de eveniment sunt disponibile pe website-ul conferintei: http://how-to-web.net.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite