Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

Nou program disponibil pentru partenerii HP

08 Septembrie 2011



HP isi extinde portofoliul de servicii Always On Support printr-un nou model de colaborare ce le oferă partenerilor de distributie mai multe oportunitati de livrare a serviciilor si de suport pentru vânzări, ajutându-i astfel să isi dezvolte activitatea si să devină mai profitabili.


La finalul anului trecut, analizand programele oferite partenerilor de distributie, HP a realizat ca aceste relatii devenisera, in timp, foarte complexe, iar partenerilor le era greu sa profite de ele la maximum. Partenerii cereau mai multa simplitate, diferentiere in functie de gradul de implicare si de dezvoltare, dar si o modalitate mai simpla de a monetiza relatia cu HP.


Astfel a aparut ServiceONE, un program disponibil partenerilor HP din toata lumea, care le da acestora acces la intreaga gama de servicii tehnologice, inclusiv servicii de suport, servicii profesionale contractuale si servicii HP Care Pack pentru tot portofoliul de hardware. In plus, HP a modificat si sistemul de bonusuri acordate partenerilor printr-un sistem more-for-more care va intari parteneriatele.
HP ServiceONE va deveni disponibil la nivel mondial, inclusiv in Romania, din noiembrie 2011.


HP ServiceONE reprezintă o nouă specializare inclusă în programul HP Preferred Partner, cel mai important program de colaborare a unei companii din industrie cu reteaua sa de distributie. Acest program le permite partenerilor să isi extindă în mod semnificativ portofoliul de servicii tehnologice sau să ofere servicii împreună cu HP. Mai mult decât atât, partenerii pot profita de noul plan de bonusuri oferit de HP, precum si de noile elemente de măsurare a suportului acordat de-a lungul ciclului de viată al produselor pentru a-si îmbunătati veniturile si a reduce riscurile.
„Partenerii doresc să isi îmbunătatească rezultatele prin intermediul unor servicii inovatoare, care să răspundă tuturor nevoilor clientilor, fie că este vorba de servicii de proiectare pentru centre de date, fie de servicii de suport de zi cu zi”, a declarat Diana Coso, Services Channel Director, Technology Services, HP EMEA.


Disponibil în acest moment în două categorii, ServiceONE Specialist si respectiv ServiceONE Expert, cel mai complex nivel de parteneriat, programul le oferă partenerilor posibilitatea să isi dezvolte activitatea în zona serviciilor cu ajutorul unor instrumente noi de administrare si a unor reduceri exclusive.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite