Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

eMAG alege IBM Managed Data Center pentru gazduirea infrastructurii IT

08 Septembrie 2011



eMAG, cel mai mare retailer online din Romania, alege IBM Managed Data Center pentru relocarea infrastructurii IT pe o perioada de cinci ani. Astfel, clientii vor beneficia de un timp mai bun de raspuns in procesarea comenzilor, iar platforma eMAG va functiona in parametri optimi fara intreruperi.
Odata cu dezvoltarea accelerata a operatiunilor derulate de eMAG a fost nevoie de o solutie eficienta si sigura pentru gestionarea si asigurarea unui volum semnificativ de date. Gazduirea infrastructurii IT intr-un centru de date profesionist, de cea mai buna calitate, vine ca un proces normal, de eficientizare a operatiunilor si costurilor.
„eMAG face eforturi pentru a asigura clientilor sai servicii de cea mai buna calitate pe tot parcursul procesului de informare si achizitie. In fiecare zi, primim foarte multe comenzi si ne-am dorit sa imbunatatim timpul de raspuns in procesarea acestora, dar si continuitatea operationala”, a declarat Tudor Manea, director dezvoltare IT & Software, eMAG.
Pana in prezent, eMAG opera doua data centere, unul externalizat si celalalt intern, care ruleaza aplicatiile operationale. eMAG a decis sa externalizeze centrul de date intern, care gazduieste aplicatiile IT pentru realizarea comenzilor, informatiile despre stocuri si solduri, atat pentru a reduce cheltuielile de operare, cat si pentru a sustine extinderea operationala a business-ului. IBM Managed Data Center a reprezentat solutia cu cel mai ridicat nivel calitativ al serviciilor, oferind disponibilitate si securitate la nivelul asteptarilor eMAG.
„IBM Managed Data Center ofera clientilor toata gama de servicii specifice unui centru de date, de la servicii de gazduire a infrastructurii clientilor, arhitecturi hardware dedicate, servicii de continuitate a afacerii si servicii de recuperare si back-up a datelor in caz de dezastru, inclusiv servicii de comunicatii dedicate, toate livrate pe baza de abonament lunar. Pe toata durata contractului IBM va oferi catre eMAG o suita de servicii IT in cadrul unui centru de date robust, intr-o maniera eficienta din punct de vedere al costurilor si al timpului”, a precizat Dania Selaru, Country Global Technology Services Manager, IBM Romania.
Solutia IBM include furnizarea de servicii de gazduire a infrastructuri IT si servicii aditionale acestora, pentru urmatorii cinci ani intr-un mediu securizat, scalabil, disponibil in cel mai modern centru de date din Romania care respecta standardele din industrie TIA 942/TIER 3.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite