Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Rentrop&Straton lanseaza prima tableta cu solutii complete pentru universul juridic

09 Septembrie 2011Grupul Rentrop&Straton, care activeaza de 16 ani lider pe piata de informatii specializate, a anuntat lansarea tabletei Rentrop&Straton Tab, o inovatie in universul juridic, prin care ofera consultanta clientilor sai. Magistratii, procurorii, avocatii, notarii, consilierii juridici, dar si profesorii sau studentii facultatilor de Drept beneficiaza de avantajele indiscutabile pe care le aduce aceasta tableta: mobilitate maxima si rapiditate in accesarea informatiei. Tableta Rentrop&Straton Tab vine cu sistemul de operare Windows 7 preinstalat si licentiat, ceea ce simplifica interconectarea cu instrumentele IT&C deja utilizate, precum laptopul, computerul desktop sau telefonul. Tableta cantareste 900 de grame, are un procesor Intel Atom de 1.66 GHz si un ecran touch de 10,1 inci, aceste caracteristici tehnice fiind similare cu ale celor mai performante tablete de pe piata. Capacitatea de stocare a Rentrop&Straton Tab este una impresionanta, fiind echivalenta cu aceea a unei biblioteci cu 10.000.000 de volume. Divizia Editoriala "Juridic" a grupului Rentrop&Straton a testat deja aceasta tableta in luna august 2011, utilizatorii fiind unanim de acord ca este un instrument care nu trebuie sa lipseasca din servieta oricarui profesionist in domeniu. Rentrop&Straton Tab pentru universul juridic contine un pachet complet de aplicatii concepute special pentru a facilita accesul la cele mai performante surse de informare in domeniu. Dintre aplicatii nu lipsesc:
- softul juridic profesional Legis oferit de CTCE Piatra Neamt, in baza parteneriatului cu Rentrop&Straton. Legis este liderul programelor legislative din Romania, cu o cota de piata de peste 30%.
- lucrarea "Noul Cod Civil explicat in 50 de teste grila",
- lucrarea "Noul Cod Penal explicat in 50 de teste grila",
- lucrarea "Contracte indispensabile oricarui jurist - 37 de modele".
De asemenea, beneficiind de conectivitate la Internet, posesorii tabletei Rentrop&Straton Tab pot accesa intreaga retea de portaluri Rentrop&Straton, din care amintim aici: www.e-juridic.ro, www.clubjuridic.ro, www.avocatulroman.ro sau www.manager.ro.
„Rentrop&Straton Tab revolutioneaza universul juridic din Romania! Imaginati-va cat de utila este aceasta tableta pentru un avocat care, intre doua pledoarii la bara, poate consulta rapid dosarul unui client sau ultimele informatii din domeniul sau de interes“, a declarat George Straton, presedinte Rentrop&Straton Group.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite