Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ELKOTech Romania are un nou director general

12 Septembrie 2011



Gabriela Gheorghe Beschea a fost numita in functia de Director General al ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si unul dintre cei mai importanti distribuitori de IT de pe piata locala. In calitate de Director General, principalele obiective ale Gabrielei Gheorghe Beschea sunt continuarea consolidarii retelei de reselleri a companiei, extinderea portofoliului de produse si solutii, precum si identificarea si dezvoltarea de noi oportunitati de afaceri pentru ELKOTech.
Gabriela Gheorghe Beschea il succede pe Mircea Ciucur, care a detinut functia de Director General al ELKOTech in ultimii 12 ani. „Gabriela este acea persoana pe care o cautam, capabila sa continue executia obiectivelor companiei”, a declarat Mircea Ciucur, fost Director General al ELKOTech Romania. “Dorim sa ii multumim lui Mircea pentru contributia lui. Rezultatele noastre de astazi din Romania sunt datorate deciziilor sale si apreciem foarte mult acest lucru. Ii uram bun venit Gabrielei in echipa ELKO si suntem convinsi ca ea ne va ajuta in continuare sa ne indeplinim scopurile de business si sa ne intarim pozitia pe piata din Romania”, a declarat Janis Casno, CEO al ELKO Group.
Gabriela Gheorghe Beschea are 15 ani de experienta pe piata locala de IT&C si este licentiata in economie si finante. Inainte de a se alatura echipei ELKOTech, Gabriela a lucrat la ASBIS Romania, unde a ocupat functia de Business Development Manager. Din aceasta functie a coordonat echipa de management de produs si s-a ocupat de dezvoltarea businessului de A-Brands.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite