Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Solutii de storage D-Link iSCSI convertibile

12 Septembrie 2011



D-Link anunta noua serie de echipamente de stocare iSCSI redundante cu functii integrate extinse de protectie a datelor in seria DSN-6000. Noua gama de produse include modelele DSN-6110 si DSN-6410, echipate cu 4 porturi 1-gigabit Ethernet (DSN-6110) si doua porturi 10-gigabit Ethernet (DSN-6410). Modelele DSN-6120 si DSN-6420 includ si un controller redundant. Cele patru dispozitive au inaltimi 2U pretabile pentru instalarea intr-un rack de 19-inch si douasprezece bay-uri hot-swap pentru HDD-uri, de tip SAS si SATA-II. Functii suplimentare integrate de protectie a datelor includ replicarea la distanta si snapshot-uri.


Cu noua gama de echipamente de storage iSCSI DSN-6000, D-Link se adreseaza in special IMM-urilor ce doresc o solutie de stocare scalabila, performanta si redundanta. Beneficiind de o structura flexibila, aceste dispozitive sunt ideale pentru aplicatiile tip business-critical sau de disaster recovery, atat in mediul real cat si in cel virtual.
Solutiile de stocare iSCSI DSN-6000 sunt disponibile in Romania din luna septembrie si pot fi comandate de la distribuitorii D-Link: Asesoft Distribution, ElkoTech Romania, Lasting System si SCOP Computers.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite