Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

HP isi extinde portofoliul de solutii de securitate enterprise

13 Septembrie 2011



HP isi extinde portofoliul de solutii de securitate enterprise pentru a ajuta companiile sa raspunda numarului crescand de amenintari din mediul online, pe masura ce instrumentele de cloud computing si social media devin o parte tot mai importanta din viata angajatilor.


Conform unui studiu realizat pentru HP, volumul si complexitatea amenintarilor de securitate creste in mod constant. Astfel, 50% dintre toate companiile chestionate considera ca numarul de puncte vulnerabile in securitatea lor a crescut in ultimul an. De altfel, un alt studiu al Institutului Ponemon arata ca numarul saptamanal de atacuri cibernetice a crescut cu 45% fata de anul trecut. In aceste conditii, companiile au nevoie de o strategie de securitate solida, dar mai ales personalizata pentru nevoile lor specifice.


Tocmai de aceea, HP a decis ca este momentul sa dedice segmentului de securitate enterprise o unitate de business separata – HP Entreprise Security Products, ce reuneste tehnologiile ArcSight, Fortify si HP TippingPoint.


Portofoliul de solutii de securitate al HP a fost gandit pentru a corespunde celor patru pasi esentiali ai unei strategii puternice de securitate:


-Evaluare – HP ofera Enterprise Security Discovery Workshop, un program de training de o zi ce le da clientilor posibilitatea sa identifice cele mai mari vulnerabilitati si sa creeze programe specifice si personalizate de transformare.


-Transformare – Combinand solutiile Arcsight, Fortify si TippingPoint, HP lanseaza platforma HP Security Intelligence and Risk Management ce ofera protectie pentru aplicatii si retea, putand remedia toate punctele vulnerabile identificate.


-Administrare – Serviciile HP Information Security Management ajuta la creionarea unei abordari consolidate a administrarii politicilor si proceselor de securitate, in timp ce HP Application Security Testing-as-a-Service identifica si opreste vulnerabilitatile de securitate din aplicatii.


-Optimizare – HP Secure Boardroom este un portal online dezvoltat la nivel de companie, care combina sursele existente de date de securitate intr-un singur sistem central, pentru ca managerii sa poata lua decizii in cunostinta de cauza.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite