Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Styria Arcuri alege WizPro

15 Septembrie 2011Wizrom (alte articole Marketwatch aici), furnizorul de solutii informatice care a anuntat cele mai mari achizitii de noi clienti in anul curent, a finalizat proiectul de implementare a WizPro in cadrul companiei Styria Arcuri din Sibiu.
Clientul, o companie membră a grupului austriac Frauenthal Automotive Components, lider mondial în producţia de arcuri lamelare pentru autovehicule, spune că adoptarea soluţiei ERP WizPro de la Wizrom Software a fost una dintre cele mai folositoare investiţii din ultimii ani. Mai mult, reprezentantii Styria Arcuri considera ca aceasta investitie va fi rentabilizata intr-un orizont de 5 ani, ceea ce inseamna ca beneficiile obtinute sunt importante si relativ usor de cuantificat.
„Compania noastră şi-a crescut productivitatea în ultimii ani, concomitent cu reducerea numărului de angajaţi şi cu realizarea de investiţii considerabile în tehnologie, ceea ce a necesitat utilizarea unui sistem informatic integrat care să ne permită atingerea standardelor impuse de industria de automotive, cât şi planficarea livrărilor către parteneri într-un sistem integrat”, a declarat Daniel Preda, Director General, Styria Arcuri.


Compania din Sibiu produce arcuri lamelare trapez şi parabolic. Fabrica este deţinută din 2005 de grupul Frauenthal AG, din Austria, an din care ritmul investiţiilor în tehnologizare şi management a fost accelerat.
Styria Arcuri a optat pentru soluţia WizPro, integrată cu aplicaţia dedicată pentru managementul depozitului WarehouseExpert de la Wizrom, care asigură o eficientizare a fluxului de informaţie atât la nivel intern, cât şi în relaţia cu partenerii şi furnizorii, prin funcţionalităţile de modelare şi planificare a producţiei, precum şi prin integrarea nativă cu modulul de vânzări şi aprovizionare.
„Wizrom a reuşit rezolvarea uneia dintre principalele provocări şi anume interfaţarea automatizată între WizPro şi soluţiile integrate folosite de către clienţii noştri”, a declarat Daniel Preda, Director General, Styria Arcuri.
„Styria Arcuri a fost un proiect complex a cărui finalizare a fost posibilă şi datorită partenerilor noştri de la Sibiu. Primele beneficii generate de implementarea WizPro au constat în fluidizarea şi eficientizarea lanţului de aprovizionare şi vânzare, asigurarea utilizării la maxim a resurselor, creşterea acurateţii stocurilor şi a operaţiunilor”, a declarat Adrian Bodomoiu, managing director Wizrom Software.
Wizrom a implementat modulul comercial (financiar – contabilitate, aprovizionare, vânzare, achiziţii, rapoarte management), modulul de producţie plus aplicaţia pentru managemetul depozitului WarehouseExpert, totul pe o licenţiere on-site. Pe termen lung, beneficiile constau în planificarea achiziţiilor de materii prime în conformitate cu planificarea producţiei (atât pe comenzi de producţie, cât şi pe faze de producţie), generarea de rapoarte OLAP prezente pentru fiecare modul de business, obţinerea unor informatii oferite on-line şi în timp real prin intermediul unei interfeţe grafice prietenoase, ce poate fi oricând personalizată. Investiţia iniţială este planificată să fie recuperată în cinci ani.
Soluţia WizPro mai este folosită şi de alte companii din verticala producţie, precum Romtec S.A, Jeras Prod, Cramele Halewood, Caroli Prod, şi poate fi implementată în companii din mai multe verticale: distribuţie, retail, distribuţie şi logistică, distributie pre-sale, distributie van-sale, echipamente electrice şi electronice, industria alimentară, industria chimică, industria cosmetică, industria textilă, lemn şi mobila, maşini şi utilaje, materiale de construcţii, tipografii.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite
eu
acum folosesc SAP (AU TERMINAT IMPLEMENTAREA IN IANUARIE 2013 )
10 Iulie 2014, 10:31:06