Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Scop Computers lanseaza o solutie CA de protectie a datelor

15 Septembrie 2011SCOP Computers, unic distribuitor in Romania al solutiilor CA Technologies, anunta lansarea CA ARCserve r16, o solutie hibrid de protectie a datelor, care permite clientilor si furnizorilor de servicii sa asigure cu rigurozitate disponibilitatea datelor critice, a aplicatiilor si serviciilor, avand in vedere combinatia din ce in ce mai des intalnita, intre resurse conventionale, virtuale si cloud.


CA ARCserve r16 unifica functionalitatile de management prin intermediul unei arhitecturi scalabile, modulare, care faciliteaza integrarea cu o terta parte: o solutie remote pentru monitorizare, o platforma de management sau solutii pentru furnizori de servicii (Amazon Web Services, Microsoft, N-able si LabTech).


CA ARCserve r16 simplifica managementul mediilor eterogene de solutii IT, permitand clientilor sa proceseze functionalitati multiple de protectie a datelor, doar cu o singura licenta bazata pe cantitatea totala de informatii ce se doresc protejate. Acest model de licentiere faciliteaza munca furnizorilor de servicii in stabilirea pachetelor si preturilor pentru solutii de protectie a datelor si de management pentru clienti. CA ARCserve r16 este disponibila si in sisteme traditionale de licentiere.


Solutia CA ARCserve r16 Central Host-Based VM Backup ofera organizatiilor posibilitatea de a-si asigura infrastructura virtuala prin protectie bazata pe imagini, la nivel de host, pentru VMware vSphere, precum si replicarea completa a sistemului si disponibilitate ridicata pentru Microsoft Hyper-V, VMware vSphere si Citrix XenServer. Prin furnizarea integrala de recuperare de tip bare-metal cat si failover complet pentru masinile virtuale, CA ARCserve r16 permite organizatiilor sa indeplineasca cele mai stricte SLA-uri de recuperare. Restaurarea aplicatiilor individuale si recuperarea granulara a fisierelor dorite poate fi realizata in cateva minute.


Cu noua solutie CA ARCserve r16 Central Virtual Standby, clientii isi pot programa conversia automata a recuperarii bazate pe imagini in formate VMware Virtual Disk sau Microsoft Virtual Hard Disk. Prin disponibilitatea acestor imagini de backup, considerate ca si masini virtuale, clientii isi pot grabi recuperarea datelor si a serviciilor.
CA ARCserve r16 introduce un nivel comun pentru conectare cloud, pentru toate componentele de protectie a datelor, incluzand backup traditional de fisiere, imagini de disc, replicare si high-availability. Solutia ofera acces integrat la platformele de stocare cloud, permitand clientilor sa profite de servicii de cloud, publice si private cum ar fi: Amazon Web Services, Microsoft Windows Azure si Eucalyptus, pentru scopuri cum ar fi transferul datelor in locatii secundare aflate la distanta, arhivare si failover.


In plus, CA ARCserve r16 permite clientilor sa folosesca Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) ca infrastructura de recuperare, asigurandu-i ca sistemele pot fi functionale in timp util in cazul unor probleme de infrastructura. Aceasta tehnologie poate elimina costuri semnificative asociate cu achizitionarea de hardware redundant sau cu taxe de cloud computing.
De asemenea, CA ARCserve r16 permite furnizorilor de servicii si clientilor lor sa protejeze sistemele si datele atat la nivel local (rapid, pentru utilizatorul final sau administrator) cat si in cloud (pentru protejarea fisierelor de date critice pentru recupare in caz de dezastru).


Produsele CA ARCserve r16 sunt disponibile in reteaua de parteneri SCOP Computers.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite