Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Tornado Technology prezinta noua abordare de business a companiei

15 Septembrie 2011



La aproape un an de la infiintare, compania Tornado Technology si-a prezentat public pozitionarea pe piata si noua abordare de business pe care doreste sa o promoveze cu incepere din acest an. Potrivit lui George Florea, general manager Total Technology, in acest interval de timp compania a demarat si perfectat o serie de parteneriate cu furnizori de tehnologie pe zona de networking si securitate la nivel enterprise.
Astfel, pe zona de netwotking, cel mai important parteneriat stabilit de Toornado Technologies este cel incheiat cu Huawei Technologies, producator de echipamente de comunicatii pentru switching, routing, comunicatii unificate, teleprezenta, wireless, video, produce servere si echipamente de stocare a datelor si securitate IT. De asemenea, Tornado Technology a mai semnat acorduri de parteneriat cu companiile americane Extreme Networks si Transition Networks, precum si cu compania taiwaneza ZyXEL.
Pe zona de securitate enterprise, care va reprezenta zona de focus a companiei romanesti in urmatorul an, Tornado Technologies a semnat acorduri cu nu mai putin de 14 furnizori de tehnologie: Avira, Baracuda Networks, BlockMaster, Copperfasten, CryptZone, Entrust, Ipoque, LANDesk, LogLogic, PixAlert, Rapid7, SonicWALL, WatchGuard si WebRoot.
Modelul de business promovat de Tornado Technologies este cel de Value Added Reseller (VAR), distributia fiind realizata exclusiv prin canalul de parteneri. Parteneri care vor trebui sa parcurga mai multe sesiuni de training in nou-creatul Tornado Technology Center, pentru a obtine certificarile necesare. Tornado Technology Center nu va functiona insa doar ca un training center, ci si ca un demo center, dotat cu echipamente si solutii gata configurate pentru a putea fi testate de parteneri sau de catre clientii lor finali. O parte din solutiile de securitate IT oferite sunt deja adaptate pentru Cloud, putând fi vândute pe baza de abonament, cei mai multi dintre vendori construindu-si Data Centere regionale pentru a sustine aceste servicii.
In paralel cu activitatea de distributie si certificare, Tornado Technologies va acorda partenerilor sai servicii de consultanta tehnica, implicandu-se activ alaturi de acestia in activitati de co-marketing.
Din punct de vedere a obiectivelor planificate, Tornado Technologies si-a propus pentru anul 2012 consolidarea canalului de distributie (segmentat pe trei niveluri: 250 de integratori de sistem, 200 de operatori telecom si aproximativ 1.000 de reselleri) si demararea procesului de certificare. Ca si estimari pentru anul viitor, Tornado Technologies si-a propus o cifra de afaceri de 12 milioane de euro si atingerea unei cote de piata de 10%



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite