Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Panda Security lanseaza versiunea 2012

16 Septembrie 2011



Panda Security, The Cloud Security Company, anunta lansarea versiunii 2012 a gamei de produse: Panda Internet Security 2012 pentru Netbooks, Panda Antivirus Pro 2012, Panda Internet Security 2012 si Panda Global Protection 2012. Toate aceste produse sunt disponibile pentru accesarile online incepand cu data de 15 Septembrie si vor fi distribuite prin intermediul marilor magazine, dar si prin dealerii autorizati, pe parcursul lunii urmatoare. Gama de produse Panda Security 2012 este cea mai completa de pana acum. Noua solutie a fost proiectata special pentru utilizatorii de Internet care folosesc in mod intensiv lumea digitala si in special platformele Web 2.0. Aceste produse confera protectie in timp real impotriva amenintarilor cunoscute, dar si impotriva celor necunoscute datorita calitatilor tehnologiei sale unice “Panda cloud-based Collective Intelligence”, ce foloseste experienta acumulata de catre milioane de utilizatori din intreaga lume.
Zilnic, PandaLabs, primeste aproximativ 98.000 de fisiere spre analiza. Dintre acestea, aproape 73.000 sunt noi tulpini de malware pe care specialistii din cadrul Collective Inteligence le analizeaza, clasifica si gasesc solutii de rezolvare in 99,4% din cazuri. Prin colectarea de informatii cu privire la malware, primite de la comunitatea Panda din intreaga lume, Collective Inteligence imbunatateste continuu nivelul de protectie si contraataca rapid orice noutate din domeniul malware.
Panda Global Protection 2012, cea mai cuprinzatoare solutie din noua gama de produse, este conceputa pentru cei mai activi dintre utilizatori, adica cei ce au nevoie de o protectie deosebita. Printre beneficiile sale putem mentiona si Panda Safe Browser care ofera securitate si intimitate pe Internet in mod special in mediul utilizatorilor de Web 2.0, precum retelele de socializare. De asemenea le permite userilor sa-si cripteze folderele si fisierele private pentru a preveni furtul de informatii personale, bancare si financiare precum si orice fel de continut media valoros.
Noua versiune se bazeaza pe functionalitatea Panda Global Protection, cea care a situat produsul printre cele mai agreate solutii de catre utilizatorii de computere. Aceasta include un extrem de eficient motor de cautare antivirus pentru a proteja impotriva tuturor tipurilor de virusi cunoscuti sau necunoscuti; un firewall cu sistem de securitate WiFi ce blocheaza intrusii si hackerii; Panda USB Vaccine pentru prevenirea infectarii USB-ului; filtre pentru siguranta informatiilor confidentiale; sistem de recuperare si prevenire dar si performanta tuningului computerului.
Aceasta solutie include de asemenea urmatoarele noi imbunatatiri:
- Noi tehnologii pentru a spori eficienta sistemului cloud-based de scanare a virusilor sau a altor amenintari precum si imbunatatirea controlului parental pentru navigarea pe Internet in deplina siguranta.
- Protectie Anti-spam cu imbunatatita sistemului de blocare a e-mailurilor nedorite.
- Noul sistem de filtrare URL.
- Sistem personalizat firewall cu WiFi pentru blocarea intrusilor si a hackerilor.
- Interfata noua pentru utilizator.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite