Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Software Development & Consulting, premiata de catre Oracle Romania

16 Septembrie 2011



Software Development & Consulting (SDC), partener de nivel Platinum al Oracle, a obtinut premiile pentru „Partenerul cu cele mai multe specializari Oracle” si respectiv “Partenerul cu cel mai mare volum de vanzari Aplicatii Oracle pe parcursul anului fiscal 2011”, din partea Oracle Romania, in cadrul evenimentului „Ziua Partenerilor Oracle”.
Acest premiu reprezinta recunoasterea abilitatii specialistilor din cadrul SDC de a oferi solutii si servicii de calitate clientilor si de a livra solutii de succes, acoperind o gama larga de nevoi si cerinte de business.
Specializarile din portofiloul solutiilor Oracle in care SDC este certificata - Oracle Database, RAC (Real Application Clusters), DW (Data Warehouse), Performance Tuning, Linux, Exadata, SOA (Service-Oriented Architecture), Business Intelligence Tech, eBusiness Suite, Enterprise Content Management si Siebel CRM – ofera clientilor companiei garantii solide in ceea ce priveste capabilitatea SDC de a implementa sisteme si solutii IT performante si eficiente, bazate pe cele mai noi tehnologii Oracle. Pentru majoritatea acestor solutii, alaturi de Oracle, SDC propune clientilor sai livrarea in regim SaaS a acestor pachete de aplicatii, pentru a-i debarasa de povara unor investitii initiale costisitoare si a le oferi posibilitatea de a beneficia de toate functionalitatile aplicatiilor intr-un mediu securizat, la un cost scazut, cu plata lunara in functie de cerintele specifice fiecaruia.
“Faptul ca am obtinut atat premiul pentru partenerul cu cele mai multe competente cat si acela pentru cele mai mari vanzari este o dovada ca avem o strategie clara si eficienta si ca parteneriatul nostru cu furnizori strategici precum Oracle se bazeaza pe competenta, atat in ceea ce privesta promovarea solutiilor cat si implementarea acestora. Obiectivul nostru este sa avem beneficiari care sa obtina valoare din sistemele pe care le dezvoltam si implementam. In aceeasi linie, in anul 2011 SDC are trei directii strategice principale: regionalizare, eficienta si SaaS. Ne orientam businessul in functie de nevoile clientilor nostri pentru a le oferi cele mai bune solutii, conforme cu nevoile si cu cerintele lor din punct de vedere functional dar si a bugetelor disponibile si termenelor de implementare. Ne bucura faptul ca suntem printre partenerii cei mai importanti ai Oracle si ai altor companii de top, la nivel national, in ultimii 2 ani. Parteneriatul cu Oracle, competentele de varf pe care SDC le detine pentru diversele specializari si capabilitatea de a oferi solutii in regim SaaS, gazduite intr-unul dintre cele mai sigure si moderne centre de date din tara (Omnilogic Data Center) reprezinta un avantaj competitiv consistent pe care compania il detine in Romania si regiune. Avem deja solutii din portofoliul Oracle pe care le livram in regim SaaS bazate pe pachete de aplicatii precum JD Edwards sau Siebel CRM. In perioada urmatoare speram sa generam cat mai multe proiecte de acest fel si sa promovam cu succes modelul SaaS de livrare / utilizare a aplicatiilor, pentru a oferi clientilor acces la aplicatii IT complexe, de mare importanta pentru businessul lor, care sa genereze intai valoarea si sa se plateasca singure. Vrem sa ajutam managementul organizatiilor romanesti sa perceapa IT-ul ca solutii de crestere a productivitatii si eficientei si nu doar ca si costuri necesare”, a declarat Mihai Popescu, Director GeneralSoftware Development & Consulting.
SDC este Platinum Partner al Oracle si beneficiaza de suport dedicat din partea echipei Oracle in intarirea si dezvoltarea parteneriatului strategic pe termen lung pe zonele definite de specializare in avantajul clientilor si pentru cresterea businessului lor. Parteneriatul de nivel Platinum implica o serie de avantaje competitive pentru SDC: Servicii de suport, livrate printr-un canal dedicat, promovare si actiuni de marketing comune, reduceri de preturi si alte servicii oferite prin reteaua de parteneri (OPN – Oracle Partner Network).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite