Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

ITCenter Company lanseaza o noua versiune Training Watch

19 Septembrie 2011



ITCenter Company, unic distribuitor in Romania pentru aplicatia software Training Watch, a anuntat lansarea unei versiuni imbunatatite a solutiei de management a training-ului. Training Watch este o aplicatie software care gestioneaza investitia in training, solutia fiind dedicata companiilor medii si mari.
Noua versiune a programului include un modul dedicat evaluarii salariatilor, modul care permite gestionarea unitara a informatiilor legate de procesele de evaluare anuala a angajatilor. In plus, sunt disponibile facilitati care simplifica procesele de import si export in diverse formate, existand de asemenea posibilitatea de a construi sabloane pentru integrarea cu Microsoft Excel.
“Training Watch este o aplicatie care include un numar mare de functionalitati, solutia asigurand modelarea completa a proceselor de training din companiile medii si mari. Avem experienta mai multor proiecte realizate la companii cunoscute pe piata globala. In acest sens, solutia Training Watch a fost implementata la unul dintre liderii pietei farmaceutice din Europa. Servier Pharma a reusit, dupa implementarea Training Watch, sa-si optimizeze costurile cu training-ul in cadrul organizatiei, solutia contribuind si la cresterea calitatii personalului si la o mai buna motivare a acestuia“, a precizat Traian Niculae, Director de Vanzari ITCenter Company.
In noua versiune este pus accent pe dezvoltarea personala, in acest sens fiind disponibil un modul pentru gestionarea hobby-urilor angajatilor. Toate facilitatile din noua versiune sunt disponibile prin intermediul unei interfete prietenoase, bazata pe cele mai noi tehnologii. In acest sens, programul este bazat pe interfata “ribbon” din Office 2010, dispunand de functionalitati avansate pentru lucrul in mediile cu mai multi utilizatori.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite