Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

MaxCAD si-a relansat site-ul www.maxcad.ro

19 Septembrie 2011



MaxCAD, reseller Autodesk si Centru de Instruire si Certificare Autorizat Autodesk, anunta relansarea paginii web www.MaxCAD.ro. Cu un design nou, modern si interactiv, site-ul ofera utilizatorilor acces rapid la informatiile de specialitate de care au nevoie. www.MaxCAD.ro este organizat in sectiuni de interes atat pentru inginerii proiectanti, cat si pentru factorii de decizie, cu informatii utile despre produsele software din portofoliul MaxCAD: aplicatiile Autodesk destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura si softurile complementare dezvoltate de StudioArs Croatia, CadApps Australia, GTX, TRL Software, Savoy Computing si AGA CAD. Avand o structura informationala modificata, noul site are opt sectiuni principale care prezinta functionalitatile aplicatiilor software comercializate (Produse), cele mai bune oferte de pret pentru achizitionarea acestora (Promotii), ofera acces la cele mai importante stiri si evenimente cu privire la soft-urile distribuite (Stiri), informatii despre cursurile organizate in cadrul propriului Centru de Instruire Autodesk (Cursuri), despre obtinerea unor acreditari profesionale in utilizarea aplicatiilor Autodesk (Certificare) si informatii tehnice referitoare la produsele oferite (Asistenta). Noutati referitoare la licentiere, abonamentul de subscriptie, contractul de licenta si cele mai interesante studii de caz sunt prezentate in sectiunea Resurse, iar vizitatorii sunt invitati sa completezeformulare online de contact pentru a obtine informatii si raspunsuri legate de problematici specifice: Oferta, Prezentarea live a aplicatiilor, Training, Certificare, Suport tehnic si CD trial, cuprinse in sectiunea Cereri.
„Relansarea site-ului intr-o forma grafica noua face parte din strategia noastra de imbunatatire a comunicarii cu utilizatorii, prin oferirea de servicii de consultanta, vanzare, suport tehnic si instruire de cea mai buna calitate si facilitarea accesului la informatiile necesare. Ne dorim o relatie sincera si directa cu utilizatorii aplicatiilor pe care le comercializam, iar noul site ne faciliteaza acum acest obiectiv", a declarat Dana Truta, Director General MaxCAD.
Utilizatorii interesati sa fie la curent cu ultimele noutati despre aplicatiile software de proiectare asistata de calculator si evenimentele organizate se pot inscrie la newsletter-ul MaxCAD.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite