Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

mobilPay devine procesatorul de plăţi online al Vola.ro

19 Septembrie 2011mobilPay, serviciul de plăţi mobile al Netopia Sistem, a devenit procesatorul de plati electronice al agentiei Vola.ro. În acest an, pe Vola.ro sunt estimate 12.000 de tranzacţii cu cardul pentru achiziţia de bilete de avion, asigurări medicale de călătorie sau rezervări la hoteluri din întreaga lume, în valoare medie totală de peste 3,3 mil. euro.


„Am ales mobilPay ca operator de plăţi online datorită recomandărilor pe care le-am primit de la companiile cu care colaborăm. Am apreciat profesionalismul echipei lor”, a declarat Daniel Truică, Managing Parner Vola.ro.


Vola.ro este cea mai mare agenţie de online travel din România, cu o cifră de afaceri în primul semestru al acestui an de peste 6,6 milioane de euro, fiind totodată şi liderul pieţei pe segmentul biletelor de avion online.


În primele 6 luni din acest an, pe Vola.ro, au fost înregistrate peste 5.500 de tranzacţii online cu cardul, fată de 2.300 de plati pe toată perioada lui 2010. Pentru a doua parte a anului, reprezentanţii Vola estimează o creştere de aproape 20% a numărului de tranzacţii fata de semestrul I, astfel încât, la finalul lui 2011 să înregistreze peste 12.000 de plăţi online. Valoarea medie a unei tranzacţii se ridică la aproximativ 280 de euro.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite