Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Evenimente >> Stiri si comunicate

Acumen Integrat organizeaza prima editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania 2011

20 Septembrie 2011In perioada 20 – 22 Octombrie 2011, Acumen Integrat organizeaza prima editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania 2011, eveniment dedicat profesionistilor din Romania interesati in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual, care se va desfasura la Hotel Ramada, din Sibiu.
Evenimentul vine in completarea portofoliului de evenimenteadresate profesionistilor interesati inmanagementul performantei din Romania si este organizat cu sprijinul partenerului strategiceab group (Melbourne, Australia).
Conferinta Managementul Performantei in Romania 2011 isi propune sa creeze un spatiu de cunoastere si dezvoltare relevant pentru practicieni, sa ofere oportunitati consistente de discutii interesante si schimb de idei, expertiza si bune practici in managementul performantei si, de asemenea, sa dezvolte interactiunea intre profesionistii si specialistii in domeniu.
Pe parcursul celor trei zile de eveniment, participantii vor avea oportunitatea de a interactiona cu 21 de manageri, profesionisti cu experienta in aplicarea instrumentelor si proceselor ce tin de managementul performantei la nivel de organizatie, departament si angajat,in cadrul a 18 sesiuni de prezentare si 3 paneluri de discutii.

In cadrul sesiunilor de prezentari, din 20 si 21 Octombrie, vor fi analizate strategiile adaptate la realitatile mediului organizatiilor din Romania din perspectiva managementului performantei. Cele 3 module ale conferintei vor oferi participantilor analize utile in raport cu:
• Rolul leadershipului in managementul performantei organizationale;
• Identificarea si selectia initiativelor strategice;
• Integrarea politicii de management al riscurilor cu Balanced Scorecard;
• Utilizarea Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs) pentru decizii si actiuni generatoare de valoare;
• Dashboard-ul si Scorecard-ul de performanta;
• Integrarea intre folosirea ERP si managementul performantei;
• Stabilirea criteriilor de performanta pentru angajati.
Adrian Brudan, Manager Solutii Performanta Strategica in cadrul companiei Acumen Integrat si Director al Conferintei Managementul Performantei in Romania 2011, subliniaza faptul ca„Actualul context de interes si practicare a managementului performantei in Romania creeaza premise solide pentru a organiza pentru prima oara in Romania un astfel de eveniment dedicat excelentei in performanta organizationala”.
Aditional conferintei sunt incluse 3 workshopuri inovative si interactive care vor avea loc in paralel, in 22 Octombrie 2011:
• Workshop A:Dezvoltarea unui Sistem de Management al Performantei bazat pe Balanced Scorecard – Etape si pasi de urmat
• Workshop B:Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare
• Workshop C:Managementul Performantei la nivel individual – Criteriile de performanta, evaluarea si imbunatatirea performantei angajatilor
Evenimentul va fi prezidat de catre Aurel Brudan, Director General al companiei de cercetare si consultanta in managementul performantei eab group din Melbourne, Australia, si fondatorul platformei www.smartKPIs.com care ofera resurse informationale in domeniul managementului performantei pentru zeci de mii de membri din jurul lumii.
La Conferinta Managementul Performantei in Romania 2011 sunt asteptati 150 de delegati, care vor avea oportunitatea de a interactiona cu reprezentantii companiilor: VES Sighisoara, Izotec, Petrom, Scandia Food, Opportunity Microcredit Romania, Autoliv, ATP Exodus, Continental, Ambient, Puratos, ATOS, Agricola International, EFG Retail Services, Unicredit Tiriac Bank, Xerox.


Detalii complete despre programul intregului eveniment, vorbitori si inscriere sunt disponibile la adresa: www.indicatorideperformanta.ro/conferinta-2011/.
Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. Compania opereaza IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei.


Persoane de contact:


Director Conferinta
Adrian Brudan, Manager Solutii Performanta Strategica
Tel.:+40 751 422 415
Email: Adrian.Brudan@acumenintegrat.ro
Web: www.acumenintegrat.ro


Marketing
Gabriela Grosu, Coordonator Marketing si Comunicare
Tel.: +40 264 414 360 / +40 726 268 669
Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro
Web: www.acumenintegrat.roParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite