Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon lanseaza doua noi scanere de mare viteza

20 Septembrie 2011



Canon a lansat recent doua noua modele de scanere de mare viteza DR-C125 si DR-M160, ambele ultracompacte, robuste si care permit manevrare fiabila a suporturilor materiale, fiind ideale pentru scanarea rapidaa volumelor mari.
imageFORMULA DR-C125 ofera avantaje majore in materie de economie de spatiu, prin designul unic, cu circuit vertical in forma de J, care il face ideal pentru amplasarea in departamente cu activitate intensa si pe birouri mici. Gratie functiilor si interfetei intuituve, DR-C125 permite o utilizare rapida, scanarea fata-verso de mare viteza permitand pana la 25 ppm la 300 dpi sau 50 de imagini pe minut la imprimare fata-verso. Pachetul de software complet cu care soseste noul scaner Canon acopera toate necesitatile de scanare. Astfel, aplicatia CaptureOnTouch a fost reconceputa cu o interfata de utilizator simplificata si include acum o functie de mod Full Auto (Integral automat), care aplica automat cele mai bune setari in functie de continutul documentului. Utilizatorii pot converti rapid documentele pe hartie in mai multe formate de fisiere (PDF, TIFF, JPEG, BMP si PowerPoint) si pot scana, de asemenea, documentele direct in SharePoint sau Evernote. (Software-ul CaptureOnTouch include un buton de operare care scaneaza si trimite datele direct pe serverele Evernote. Informatiile pot fi recuperate apoi cu ajutorul smart phone-ului mobil sau al PC-ului, de oriunde din lume.) Pe langa CaptureOnTouch, sunt de asemenea incluse Bizcard, OmniPage, Paperport, eCopy PDF Pro Office si PageManager (Mac) pentru a contribui la cresterea productivitatii.
imageFORMULA DR-M160 este scanerul de birou care asigura cea mai mare productivitate din clasa sa, vitezele de scanare color de varf ajungand pana la 60 ppm/120 ipm la 300 dpi (ceea ce il recomanda pentru procesarea OCR), iar designul robust permite realizarea de pana la 7.000 de scanari/zi. DR-M160 este dotat cu un alimentator impresionant de 60 de coli, adecvat pentru documente in loturi amestecate, pentru a contribui la cresterea productivitatii grupurilor de lucru, mai ales ca sistemul astfel conceput incat sa permita separarea diferitelor tipuri de suporturi; de la coli groase pana la coli subtiri si de la carduri in relief la documente cu lungimea de trei metri. Un sistem unic de refacere a separarii permite scanerului sa alimenteze din nou automat documentele in cazurile rare in care apare o detectare a alimentarii duble, contribuind la reducerea la minim a oricarei nevoi de interventie din partea utilizatorului. Butonul de eliberare a alimentarii duble permite utilizatorului sa ignore rapid o detectare a alimentarii duble si sa continue scanarea. (DR-M160 dispune si de o unitate optionala cu suport plat 101, care se ataseaza prin intermediul cablului si permite scanarea de inalta precizie a documentelor legate sau fragile.) Ca si modelul DR-C125, DR-M160 include un pachet software complet pentru scanarea si gestionarea in care sunt incluse cele mai performante aplicatii de procesare a imaginilor din domeniu, Kofax VRS si eCopy PDF Pro Office, pentru crearea, editarea si conversia rapida a documentelor PDF.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite