Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Tornado Technology a organizat „The Networking and IT Security Academy”

21 Septembrie 2011



Tornado Technology a organizat evenimentul „The Networking and IT Security Academy”, care , pe parcursul a trei zile a reunit reprezentantii celor mai importante companii active atat pe piata romaneasca, cat si pe alte piete straine de IT&C. Intalnirea a avut drept obiectiv principal promovarea celor mai sofisticate technologii de networking si securitate IT pe piata romaneasca. Conferintele si discutiile s-au concentrat pe urmatoarele teme principale: solutii profesionale pentru infrastructura de date, comunicatii unificate si data center, solutii si tehnologii de securitate IT, beneficiile parteneriatului cu Tornado Technology.
La Netwell „The Networking and IT Security Academy” au participat furnizori importanti de echipamente si solutii IT & C , precum Huawei Technologies, leader mondial in comunicatii si IT cu o cifra de afaceri globala de 28.5 miliarde de dolari. Huawei Technologies produce echipamente de comunicatii pentru switching, routing, comunicatii unificate, teleprezenta, wireless, video, produce servere si echipamente de stocare a datelor, produce echipamente pentru securitate IT. De asemenea, in cadrul evenimentului s-au alaturat peste 60 de resseleri si alti furnizori strategici ai Tornado Technology ca Extreme Networks cea mai buna companie in switching si wireless, SonicWall si Watchguard lideri in UTM-uri, Entrust a caror tehnologie de autentificare este folosita pentru pasapoartele electronice din Romania, Cryptzone care ofera solutii de criptare pentru toate mediile, Barracuda lideri in filtrare web si antispam, Avira, Blockmaster, Brand-Rex, Coperfasten, Enterasys, Ipoque, LANDesk, LogLogic, PixAlert, Rapid7, Transition Networks, Webroot, Zyxel care impreuna ofera solutii complete pentru toate domeniile. „Oferim in acest moment un portofoliu complet de echipamente si software pentru comunicatii si securitate IT care poate aduce partenerilor nostri una dintre cele mai mari margini de profit din industrie. Pentru o buna majoritate dintre vendori suntem singurul distribuitor in Romania”, a declarat George Florea, CEO Tornado Technology.
Pe langa prezentarile tinute de catre furnizorii Tornado Technology, partenerii prezenti in cadrul evenimentului au avut posibilitatea sa invete si sa testeze cele mai noi tehnologii in cadrul unui workshop desfasurat zilnic intre orele 16-20 si sa se relaxeze cu un program deosebit de divertisment.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite