Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Consiliul Judetean Arad, finalist la premiile EPSA 2011

21 Septembrie 2011



Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici informează că Institutul European de Administraţie Publică (EIPA) a încheiat etapa de evaluare finală, în urma căreia au fost anunţate cele 15 aplicaţii nominalizate, candidate la premiile EPSA 2011.


„Ne bucurăm să anunţăm că reprezentantul României, aflat printre cei 15 nominalizaţi pentru a obţine un premiu EPSA, este Consiliul Judeţean Arad cu proiectul «Mai multă pădure pentru mai multă viaţă», înscris în cadrul temei Going Green: Soluţii concrete din sectorul public pentru protejarea mediului. Cu acest prilej, adresez felicitări participanţilor pentru performanţa de a face cunoscute şi apreciate la nivel internaţional bunele practici aplicate la nivelul administraţiei din România”, a declarat Andras Szakal, preşedintele ANFP.


La cea de-a treia ediţie a Premiului European pentru Sectorul Public (EPSA 2011), dintre cele 274 de aplicaţii eligibile din 32 de ţări şi instituţii europene înscrise, au fost selectate 58 de aplicaţii din 18 ţări care vor concura pentru un premiu EPSA.
România a înscris în competiţie 30 de proiecte, iar 3 dintre ele au fost selectate să primească un Certificat de bună practică:


1. Scăderea iniţială a problemelor actuale întâmpinate în supravegherea copiilor singuri acasă – Primăria Municipiului Iaşi


2. Proiectul Economia bazată pe cunoaştere – Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale


3. Reţeaua naţională a experţilor locali romi, mecanism de sprijin în implementarea măsurilor de incluziune socială a romilor – grup vulnerabil supus excluziunii sociale – Agenţia Naţională pentru Romi


Premiile pentru aplicaţiile câştigătoare şi nominalizate pentru fiecare temă vor fi prezentate în cadrul unei ceremonii festive, care va avea loc în perioada 15-17 noiembrie 2011, la Maastricht, în Olanda.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite