Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Google+ este disponibil pentru toata lumea

21 Septembrie 2011



Google anunta ca Google+ este deschis pentru toata lumea. Oricine se pot inscrie in Google+, invitatiile nu mai sunt necesare. De asemenea, Google anunta noi caracterirstici pentru Google+.
Google+ Hangout are noi functii si poate fi accesat inclusiv de pe telefon.


Hangouts pe telefon - Hangouts accepta in prezent dispozitive cu sistem de operare Android 2.3+ cu camera frontala (iOS in curand). Aplicatia poate fi descarcata de azi din Android Market.


Hangouts On Air - Utilizatorii Google+ folosesc deja Hangouts pentru discutii apropiate cu membrii familiei, de exemplu. Uneori insa doriti sa vorbiti cu un public larg sau sa fiti doar un spectator. In aceste cazuri, o emisiune publica este ceea ce aveti nevoie, asa ca de azi este introdus Hangouts On Air.


Hangouts cu caracteristici extra - Hangouts a avut pana acum inclus un set de baza de actiuni (cum ar fi grupul de discutii si co-vizionarea de clipuri video pe YouTube), insa acum mai exista:
- Screensharing: cand doriti sa afisati fotografiile de vacanta, un scor mare la un joc, lectiile pentru scoala sau orice altceva ce este pe ecran
- Sketchpad: cand doriti sa scrieti de mana, sa desenati sau pur si simplu sa mazgaliti ceva impreuna
- Google Docs: cand doriti sa scrieti, planificati sau sa prezentati ceva cu alte persoane prezente
- Hangouts pe anumite teme: cand doriti sa va alaturati sau sa creati un Hangout public despre un anumit subiect (cum ar fi moda, muzica sau sport)


Functiile extra sunt inca in constructie, dar pot fi previzualizate


Hangouts API - In urma lansarii de saptamana trecuta a Google+ API, este lansat si un set de baza Hangouts API. Daca sunteti un dezvoltator care vrea sa construiasca noi tipuri de aplicatii si jocuri, atunci puteti gasi mai multe detalii aici.


Cautare in Google+ - Doar tastati ceea ce cautati in caseta de cautare Google+ si veti gasi persoane si posturi relevante, precum si continut relevant de pe Internet.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite