Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Motorola Fire intra in oferta Germanos si COSMOTE

21 Septembrie 2011



Germanos Telecom România anunţă disponibilitatea în magazinele sale şi cele aparţinând COSMOTE şi partenerilor, de la începutul lunii octombrie, a telefonului mobil inteligent Motorola Fire, ce poate fi deja comandat prin intermediului serviciului G-precomandă.


Motorola Fire este poziţionat în categoria telefoanelor inteligente pentru utilizare intensivă în social media, fiind în acelaşi timp optimizat şi pentru jocuri mobile, pe care utilizatorul le poate accesa vizitând Android Market.
Terminalul foloseşte un sistem de operare Android 2.3 Gingerbread şi este dotat cu un ecran tactil TFT de 2,8 inch, rezoluţie 240x320 pixeli, tastatură completă QWERTY şi cameră foto de 3MP, cu posibilitatea de a şi filma la 30 cadre pe secundă.





Motorola Fire dispune de conectivitate HSDPA la 7,2 Mbps, EDGE clasa 12, Bluetooth 2.1, Wi-Fi, port micro-USB, putând fi folosit şi ca modem WLAN mobil. Capacitatea de stocare interna este de 150 MB, la care se pot adăuga până la 32 GB pe card de memorie microSD.
Telefonul dispune, de asemenea, de sistem de navigaţie încorporat, iar bateria permite o autonomie de până la 7 ore în regim de vorbire intensă, respectiv până la 520 ore în stand-by.


Motorola Fire va fi disponibil din 5 octombrie în toate magazinele Germanos, COSMOTE şi ale partenerilor la preţul de 549 de lei (TVA inclus), însă cei care doresc să se numere deja printre primii posesori ai terminalului pot lansa precomanda accesând serviciul Germanos dedicat, G-precomandă, unde vor putea beneficia de un pret special de 499 lei (TVA inclus).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite