Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Evolio si I-GO se aliaza pentru a cuceri piata romaneasca de GPS-uri

22 Septembrie 2011Compania romaneasca Evolio anunta semnarea unui contract de colaborare cu Nav and Go-compania producatoare a softului de navigatie I-GO. Colaborarea vizeaza implementarea celor mai noi tehnologii pentru GPS-urile marca Evolio, pentru a oferi utilizatorilor o experienta deosebita in ceea ce priveste confortul si rapiditatea in operare, precum si o rutare optima in conditii reale de trafic.


Cele doua companii lanseaza astazi Hi-Speed 4 si Hi-Speed 5, GPS-uri de 4, respectiv 5 inchi, bazate pe softul de navigatie IGO PRIMO – cel mai avansat soft de navigatie din punct de vedere tehnologic.


GPS-urile Hi-Speed se remarca prin faptul ca semnalul de satelit este receptionat in numai 9 secunde din momentul aprinderii, iar autonomia GPS-ului (in lipsa incarcatorului) este de minim 2 ore. In functie de nevoie, se pot selecta modurile Auto, Bicicleta sau Pieton.


O noutate a GPS-urilor Hi-Speed o reprezinta posibilitatea monitorizarii consumului de combustibil si alegerea rutei de navigatie care ofera un consum minim de carburant. Datorita graficii 3D imbunatatite, vizualizarea reliefului, a pasajelor, a trecerilor de nivel, si a cladirilor este foarte realista. In timpul deplasarii, grafica este cursiva, fara intreruperi.
Platforma hardware a GPS-urilor Hi-Speed este bazata pe procesorul Centrality Atlas V, Dual-Core, de 533 Mhz, fiind completata de o memorie RAM de 128 MB, DDR2 şi NAND Flash de 4GB.


Evolio dezvolta, in colaborare cu IGO, şi tehnologia Intuitive Navigation, ce ofera optiunea selectarii de rute alternative in conditii de blocaj in trafic. De asemenea, Intuitive Navigation transmite locatia radarelor fixe şi a celor mobile. Pentru o mai buna ghidare, tehnologia Intuitive Navigation ofera şi posibilitatea accesarii de fotografii din satelit.
Evolio a investit peste 200 000 euro in dezvoltarea noii platforme, propunandu-si sa atinga o cota de piata de peste 25% In urmatoarele 6 luni.


Mai multe detalii despre produse: www.evolio.roParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite