Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Incepe editia de toamnă a „D-Link Business Energizer”

23 Septembrie 2011



Compania D-Link va continua în această toamnă desfăsurarea programului special pentru parteneri ‘D-Link Business Energizer’.
Începând de astăzi si până pe 20 decembrie a.c., companiile partenere ai căror clienti sunt firme mici si mijlocii vor avea din nou posibilitatea să câstige puncte si să îsi îmbunătătească cunostintele profesionale. Subiectele centrale ale acestui program de bonusare vor fi acum „solutii D-Link wireless pentru afaceri” si „Supraveghere IP”. Pe lângă seminarii de informare si traininguri, vor fi si promotii speciale pentru produsele din categoriile sus mentionate. D-Link răsplăteste participarea la webinarii, workshopuri sau achizitia de produse în promotie oferind puncte suplimentare. Partenerii care obtin cele mai multe puncte au sanse să câstige un skateboard electric, un grătar pe gaz pentru picnic sau multe alte premii.


Programul „D-Link Business Energizer” include un număr de 15 distribuitori D-Link si se desfăsoară în mai multe tări din regiune: România, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia etc. Din tara noastră, toti cei patru distribuitori D-Link (Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System si SCOP Computers) sunt inclusi în program.


Despre ‘D-Link Business Energizer’
Toti participantii încep de la zero puncte, iar cei care vor avea la final cele mai multe puncte vor câstiga. De asemenea, D-Link va oferi multe premii instant pe care le poate câstiga orice participant.
De această dată, programul va avea în centrul atentiei solutiile D-Link wireless pentru afaceri si supraveghere IP, fiecare pe o durată de sase săptămâni. D-Link va prezenta partenerilor informatii din domeniile de mai sus si notiuni de specialitate în cadrul webinariilor tehnice si workshopurilor. Solutiile D-Link wireless pentru afaceri se vor baza pe scenarii de aplicatii întâlnite în activitatea curentă a companiilor mici si mijlocii, dar si a companiilor mari. Din punct de vedere al supravegherii IP, D-Link va prezenta diferite posibile versiuni ce se pot întâlni si în segmentul B2C si în B2B, plus performantele si utilitatea acestei tehnologii pentru companiile partenere D-Link. Programul Business Energizer include un Solution Finder, care oferă resellerilor posibilitatea de a selecta camera IP de care au nevoie.


Editia de toamnă a programului ‘D-Link Business Energizer’ este însotită de două campanii promotionale. Campania Indian Summer se va desfăsura între jumătatea lunii octombrie si până la sfârsitul lunii: sase echipamente de retea, incluzând aici cele mai bine vândute produse dar si noi produse, care vor putea fi achizitionate la preturi excelente. Dupa aceasta, va urma campania Ice Breaker, programată pentru sfarsitul lunii noiembrie si în luna decembrie; se va axa pe sase produse din categoria IP surveillance, switching si WLAN.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite