Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Evenimente >> Stiri si comunicate

Oracle Romania a participat la IDC Cloud Computing Roadshow 2011

23 Septembrie 2011



Oracle România a participat ieri, în calitate de Partener Gold, la IDC Cloud Computing Roadshow, ediţia 2011, eveniment dedicat pieţei locale şi internaţionale de Cloud.
În cadrul evenimentului, Gabriel Trauvitch, Master Principal Solutions Specialist - Business Development Manager for Exalogic, Oracle Fusion Middleware EE & CIS, a vorbit audienţei despre importanţa pe care Cloud Computing-ul o deţine în procesul de livrare a tehnologiei informaţiei şi a serviciilor. Totodată, acesta a punctat avantajele competitive pe care Cloud Computing-ul le aduce la nivel de viteză şi eficienţă.


Printre subiectele de pe agenda de discuţii s-au numărat: Cloud computing – beneficii şi riscuri; măsurarea profitabilităţii: Cloud Computing, eficienţă şi sustenabilitate; Cloud-uri publice, private şi hibride; securitatea în Cloud; aplicaţii bazate pe Cloud etc.
La nivel mondial, potrivit unor estimări IDC, clienţii vor investi în 2011 aproximativ 29 miliarde de dolari pe servicii publice de IT Cloud, ceea ce înseamnă o creştere cu 30%, comparativ cu anul precedent.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite