Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Ubisoft si Microsoft anunţă prima editie a concursului „Hai să scrii cod!”

23 Septembrie 2011



Ubisoft România anunţă împreună cu Microsoft România o nouă initiativă adresată tinerelor talente autohtone pasionate de IT. „Hai să scrii cod!” este primul dintr-o serie de evenimente care vor să încurajeze tinerii programatori să iasă în fată si să-si arate priceperea.
Ubi Challenge a fost proiectat sub forma unui concurs, unde toti doritorii au o sansă să-si demonstreze abilitătile si cunostintele tehnice. Temele primei editii se învârt în jurul tehnologiei ASP.net. Autorii celor mai bune solutii prezentate juriului vor fi răsplătiti pentru efortul lor cu premii consistente si cu sansa de a face o carieră în domeniu. Această primă editie se doreşte a fi un prim pas în cadrul unui program care să evidentieze rolul pe care România îl poate ocupa în cadrul dezvoltării software.


„Studioul Ubisoft din Bucuresti este cel mai bun exemplu privind succesul pe care-l au programatorii români în cadrul industriei IT. A venit timpul să mai facem un pas înainte si să aducem sub lumina reflectoarelor talentele încă nedescoperite, oferindu-le o reală sansă de afirmare”, a declarat Cezar Floroiu, Production Manager la Ubisoft.


Editia inaugurală „Hai să scrii cod!” se adresează tinerilor familiarizati cu programarea Web, mai concret cu tehnologia ASP.net. De aici a apărut si ideea parteneriatului cu Microsoft România, ambele companii considerând foarte importantă descoperirea si ajutarea tinerelor talente. Primul Ubi Challenge se va desfăsura în perioada 20 septembrie – 20 octombrie, punctul culminant fiind o sesiune de Q&A în cadrul căruia se vor alege căstigătorii.


Pentru a putea participa la Ubi Challenge, pentru a vedea regulamentul, temele si premiile, ori doar pentru a afla mai multe detalii vizitati pagina web: www.ubichallenge.ro.
Ubisoft este unul dintre cei mai importanti producători, publisheri si distribuitori de produse de divertisment interactiv, la nivel mondial.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite