Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

Farmaciile Dona trec pe Charisma HCM

26 Septembrie 2011



Lantul de farmacii Dona a finalizat implementarea sistemului informatic Charisma HCM oferit de TotalSoft pentru managementul activitatii de resurse umane si salarizare. Dona este unul dintre primii 3 retaileri de medicamente din România, cu 200 de farmacii, peste 1600 de angajati si o cifră de afaceri de peste 142 de milioane de euro.


Decizia de implementare a unui nou software de HR&Payroll a survenit la sfârsitul anului trecut pe fondul cresterii numărului de farmacii, a dinamicii personalului si, nu în ultimul rând, a nevoii de reducere a efortului consumat cu activitatile redundante (calcul salarial, evidenta si gestionarea bonusurilor pentru performantă, analiză si raportare etc.).
„Am căutat un instrument complex şi stabil care să ne sustină mult mai bine din punct de vedere operational, prin automatizarea activitatilor, si care să permită modelarea proceselor de resurse umane, inclusiv cele de dezvoltare a capitalului uman. Odată cu implementarea Charismei am obtinut solutii pentru problemele cu care se confruntă departamentul de HR si, totodată, beneficiem de un tool capabil să sustină cresterea numărului de angajati”, a declarat Maria Comsa, HR Manager, Farmaciile Dona.


Referintele de care se bucură sistemul TotalSoft au avut un rol important în decizia de achizitie. De altfel, o dată cu finalizarea proiectului, Charisma HCM a devenit platforma software cu care isi gestionează activitatea de HR&Payroll primele 3 lanturi farmaceutice din România.
„Aplicatiile destinate domeniului farmaceutic reprezintă una dintre primele competente ale TotalSoft. Faptul că toti marii jucători din această piată isi gestionează afacerile prin suita Charisma reprezintă o recunoastere a efortului nostru si a seriozitatii cu care tratam nevoile de business ale acestui domeniu”, spune Florentina Andrei, Director Vânzări Suita Charisma.


Următoarea etapă a contractului consta în implementarea si integrarea solutiei de HR cu sistemul Charisma ERP. În urma acestui proiect va fi acoperită atât activitatea financiar-contabilă, specifică sediului central, cât si cea de retail, desfasurata în farmacii.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite