Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Radu Georgescu initiaza seria de evenimente „Jurnal de Antreprenor”

26 Septembrie 2011



Radu Georgescu, antreprenor şi investitor, Chairman al GECAD Group, iniţiază o serie de evenimente reunite sub numele „Jurnal de Antreprenor”, pentru promovarea şi stimularea spiritului antreprenorial în licee şi în comunitatea de business locală.


Proiectul se va desfăşura sub forma unor întâlniri periodice cu elevii din clasele a XIa si a XIIa din cadrul unor licee de prestigiu din ţară, urmate de întâlniri informale cu antreprenori şi companii locale, activi în industria de software şi a tehnologiilor web.
Primele întâlniri vor avea loc la Iaşi, pe 28 septembrie 2011, la Colegiul „Costache Negruzzi “ şi Colegiul Naţional „Emil Racoviţă”.
Radu Georgescu va fi prezent şi la Timişoara, pe 5 octombrie 2011, unde se va întâlni cu elevii Liceului de Informatică „Grigore Moisil” şi ai Colegiului Naţional Bănăţean. Pentru această primă etapă a proiectului sunt programate evenimente similare la Cluj (noiembrie 2011) şi la Bucureşti (noiembrie şi decembrie 2011).


„Mi-a plăcut întotdeauna să iau contact cu generaţiile mai tinere şi să împărtăşesc din experienţa mea antreprenorială. Sunt ferm convins că stimularea spiritului de explorare a acestei alternative – antreprenoriatul – trebuie realizată din timp, încă din liceu, astfel încât odată ajunşi tinerii la facultate, orizontul de opţiuni să le fie mult lărgit, iar cunoştinţele dobândite să se aşeze pe baze mai bine structurate”, spune Radu Georgescu.
Primele întâlniri din cadrul proiectului „Jurnalul de Antreprenor” sunt organizate cu sprijinul organizaţiilor APEC (Asociaţia pentru Promovarea Economiei Cunoaşterii), din Iaşi, ARIES Timişoara şi VentureConnect din Bucureşti.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite