Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Oracle anunta disponibilitatea imediată a Oracle Database Appliance

27 Septembrie 2011



Oracle a anuntat disponibilitatea Oracle Database Appliance, un echipament destinat bazelor de date uşor de utilizat, accesibil şi cu disponibilitate ridicată, bazat pe Oracle Database 11! g Release 2 şi Oracle Real Application Clusters pe un server cluster dual-nod Sun Fire pe care rulează Oracle Linux.
Oracle Database Appliance este un sistem special conceput alcătuit din software, servere, soluţii de stocare şi de reţea care oferă disponibilitate ridicată pentru o gamă largă de soluţii OLTP personalizate şi preinstalate şi pentru aplicaţii de baze de date pentru data warehousing. Dezvoltat folosind cea mai recentă versiune a soluţiei de baze de date numărul unu în lume, Oracle Database Appliance protejează bazele de date de defecţiunile serverelor sau ale soluţiilor de stocare prin interme! diul Oracle Real Application Clusters şi al Automatic Storage Management.


Oracle Database Appliance oferă o modalitate unică de licenţiere de tip pay-as-you-grow pentru Oracle Database şi software-ul asociat, pornind de la 2 până la 24 de nuclee de procesor. Aceasta le permite clienţilor să coreleze cheltuielile legate de software cu creşterea afacerii, fără a fi necesare upgrade-uri hardware.
Prin intermediul monitorizării proactive a sistemului, alocarea software-ului dintr-un singur buton, instrumente corective integrate şi avertizarea automată a producătorului în cazul defecţiunilor hardware, Oracle Database Appliance reduce de asemenea costurile şi resursele necesare pentru a dezvolta şi întreţine un sistem de baze de date cu cea mai ridicată disponibilitate.
Ecosistemul extins de partnereri al Oracle le oferă clienţilor o gamă largă de aplicaţii de uz general, cât şi specifice sectorului de activitate şi care pot profita de disponibilitatea ridicată a Oracle Database Appliance.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite