Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

MW Review: Canon DR-C125, un scaner vitezoman

28 Septembrie 2011



Primul lucru care trebuie spus despre noul scaner Canon imageFORMULA DR-C125 este ca este mic si compact. Ceea ce, pentru un birou de redactie, este mai mult decat perfect. Iar cand este vorba de transport, avantajul este si mai evident. Putin mai mare decat un calendar de birou (din acela de forma unei prisme triunghiulare), scanerul de la Canon are un circuit vertical in forma de J, documentele scanate avand doua posibilitati de iesire: orizontal sau vertical (mult mai economic ca spatiu). Documentele, pentru ca, spre deosbire de clasicul scaner orizontal, Canon DR-C125 este conceput astfel incat sa poata scana continuu (simplu sau fata verso), mai multe documente incarcate o data. Lucru pe care il face foarte bine si, mai ales, foarte rapid. Adica scaneaza 25 de pagini pe minut la 300 dpi sau 50 de imagini pe minut la imprimare fata-verso.
Din punct de vedere instalare, tot procesul nu dureaza mai mult de 15 minute. Odata finalizata instalarea, operatiunea de scanare este ultra-rapida, nu numai datorita vitezei scanerului, ci si interfetei intuitive a aplicatiei CaptureOnTouch. Care a fost reconceputa si include o functie de mod Full Auto, care aplica automat cele mai bune setari in functie de continutul documentului. Apropo de setari, acestea se pot configura simplu, gratie interfetei intuitive.
Un alt plus cu care vine Canon DR-C125 este ca, odata documentele scanate si salvate (PDF, TIFF, JPEG, BMP sau PowerPoint), acestea pot fi trimise direct pe serverele SharePoint sau Evernote. Eu am ales varianta cu Evernote, ca sa pot accesa documentele de pe iPhone sau Mac-ul de acasa. Si a mers foarte bine.
Nu in ultimul rand, as mai mentiona ca, pe langa CaptureOnTouch, pe discul cu care vine imageFORMULA DR-C125, Canon a mai adaugat, generos, si Bizcard, Paperport, eCopy PDF Pro Office si PageManager (Mac).
In concluzie, Canon DR-C125 este, in opinia mea, alegerea optima daca vrei un scaner rapid, rezistent, care sa nu-ti ocupe mult spatiu si care sa-si faca corect treaba.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite