Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Doua notebook-uri noi de la Sony

28 Septembrie 2011



Sony lansează în România cel mai puternic notebook ultra-portabil, conceput pentru mediul de afaceri, noul VAIO Z şi cel mai nou model din seria VAIO S.
Cântărind puţin peste un kilogram, noul Sony VAIO Z a fost creat special pentru profesioniştii în mişcare continuă, care au nevoie de performanţă şi de portabilitate absolute.


Ergonomia mobilă e îmbunătăţită de tastatura iluminată, spaţiul generos pentru sprijinul palmelor şi touchpad-ul „fără butoane”. Cu o rezoluţie de 1600x900, ecranul VAIO Premium de 33,2 cm (13,1’’) dispune de un filtru anti-reflexie care minimizează efectul deranjant al surselor de lumină reflectate în ecran şi asigură o afişare clară a culorilor.
În plus, funcţia Quick Boot reduce timpul de încărcare a sistemului Genuine Windows® 7 Professional cu până la 50% faţă de notebook-urile obişnuite. Modulul încorporat „everywair” 3G WWAN facilitează accesul la internet prin intermediul reţelelor mobile.



Performanţa notebook-ului VAIO Z se datoreaza modulului Power Media Dock, un modul monolitic de extensie care se conectează la VAIO printr-un cablu optic. Portul corespunzător al notebook-ului poate fi, de asemenea, folosit pentru a ataşa dispozitive USB normale, atunci când nu este andocat.
Prin adăugarea opţiunii Power Media Dock, VAIO Z poate fi afişa simultan informaţii diferite pe până la 4 ecrane (incluzând ecranul notebook-ului) prin intermediul porturilor de ieşire HDMI™ şi/sau VGA. Cu această configuraţie, VAIO Z reprezinta o optiune pentru profesioniştii în design, finanţe şi business care au nevoie de o soluţie care poate afişa informaţiile simultan pe mai multe ecrane. Soluţia grafică de generaţie nouă AMD Radeon™ HD, cu 1GB VRAM, poate fi folosită cu uşurinţă pentru aplicaţii grafice intensive, de la 3D CAD până la jocuri.
Noul notebook VAIO seria Z este disponibil în reţeaua partenerilor Sony, la un preţ de aproximativ 12.000 lei.


Modelul din seria VAIO S este un notebook subţire şi uşor, cu o diagonală de 39,5 cm (15,5”). Noul model oferă toate caracteristicile de performanţă şi design ale predecesorului său de 33,7cm (13,3") – adăugând un ecran mai mare potrivit pentru aplicaţii profesionale şi jocuri. Cu o doar 25mm grosime şi o greutate potrivită pentru călătorii, de numai 1,96kg, noul VAIO SE poate fi transportat cu uşurinţă într-un ghiozdan sau într-o mapă, între întâlnirile de afaceri sau prelegeri. Construit din magneziu şi aluminiu pentru a reduce greutatea şi pentru rigiditate, carcasa perfect plată dispune de o articulaţie ascunsă, care nu distrage atenţia de la informaţia afişată pe ecran. Ecranul generos VAIO Display Plus Full HD de 39,5cm (15,5”) permite o vizionare clară a documentelor şi filmelor etc. Reflexia luminii de la spoturile din birou sau provenită din alte surse este estompată pentru o imagine clară, confortabilă pentru ochi.


Noul VAIO S este ideal pentru sesiuni prelungite de lucru şi de joc. Bateria integrată are o autonomie de până la 6,5 ore în modul stamina. Disponibilă ca opţiune, o a doua baterie adiţională poate fi ataşată în orice moment, îmbunătăţind autonomia totală până la 13 ore. Dacă sunteţi în criză de timp, opţiunea Quick Charge oferă bateriei o autonomie de o oră cu o încărcare de doar 20 de minute de la o sursă de curent.


Noul VAIO Seria S 39.5cm (15.5”) va fi disponibil în România din luna Octombrie 2011.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite