Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Business Mentoring Program 2012

29 Septembrie 2011



Beneficiind de suportul si experienta antreprenorilor de la MIT Center for Entrepreneurship, programul de mentorat în afaceri, Business Mentoring Program, desfăsurat la nivel de MBA, va demara primul work-shop în luna ianuarie 2012


Adus pentru prima dată în România în anul 2010 de Fundatia Post-Privatizare, cu sprijinul Entreprenerurship Ventures Inc. (S.U.A), programul perfectioneaza si dezvoltă abilitătile manageriale pentru consolidarea propriilor organizatii în mod sustenabil. Trecând prin toate fazele de extindere a unei afaceri, antreprenorii români au sansa să beneficieze de experienta unor mentori de top de la MIT Center for Entrepreneurship: Kenneth Morse, Laura Morse si William Aulet.


Business Mentoring Program sustine pregătirea continuă a oamenilor de afaceri români, astfel încât acestia să îsi poată dezvolta propria organizatie până la acel nivel care să le permită accederea pe o piată economică globală. Din acest motiv, pentru facilitarea networking-ului si a schimbului de experientă între antreprenorii români si cei din afara tării, programul va fi extins în 2012 la întreaga regiune a Europei de Sud-Est.


Alături de cei trei mentori de la MIT Center for Entrepreneurship, participantii vor lua parte la cinci sesiuni intensive de cursuri desfăsurate pe o perioadă de 6 luni de zile. Cursurile vor fi centrate pe aspecte cheie pentru dezvoltarea unui business solid: strategii de vânzare, marketing, crearea valorii actionariale prin excelentă operatională, leadership si finantare pentru dezvoltare.


Programul este gândit la nivelul de exigentă si pregătire corespunzător unui MBA si se adresează în special antreprenorilor consacrati, directorilor executivi sau echipelor de management din companii românesti, dar si din companii din tările vecine, cum ar fi: Ungaria, Ucraina, Moldova, Bulgaria, Serbia, Croatia.


Numărul de locuri în cadrul programului este limitat. Înscrierea se face în urma completării unui formular disponibil pe site-ul www.businessmentoring.ro. Tot aici se pot găsi informatii suplimentare despre Business Mentoring Program, calendarul workshop-urilor si modalitatea de participare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite