Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Epson lanseaza o noua generatie de videoproiectoare, imprimante si scanere

29 Septembrie 2011



Epson a anuntat lansarea in Romania a celor mai noi echipamente de proiectie, de imprimare si de scanare in cadrul evenimentului Epson Engineered for Business, stabilind astfel noi standarde de calitate pentru segmentele business si consumer.
De la noile proiectoare 3D Full HD prezentate in premiera la IFA 2011 (EH-TW5900, EH-TW6000/W, EH-TW9000/W), la primul model 3LCD HD-Ready cu docking station pentru iPhone, iPad si iPod (EH-MG850HD) ori modelul HD Ready destinat gamer-ilor (EH-TW480), pana la proiectoare dedicate segmentului corporate, precum seria ultramobila EB-1700, seria EB-Z8000 - varful de gama pentru proiectia in locatiile mari si modelul EB-455Wi, cu interactivitate incorporata, Epson demonstreaza inca o data performantele tehnologiei proprietare 3LCD si de ce este lider pe piata videoproiectoarelor la nivel.
De asemenea, Epson isi completeaza portofoliul de echipamente cu seria de imprimante business inkjet WorkForce Pro care impresioneaza prin performante similare imprimantelor laser, in conditii de fiabilitate ridicata si costuri pe pagina cu pana la 50% mai mici decat modelele laser competitoare. In plus, Epson propune o serie complet noua de imprimante si multifunctionale laser, eficiente si simple, care contribuie la maximizarea spatiului de lucru, fara a face compromisuri in privinta performantei sau a calitatii. Vitezele ridicate de listare si optiunile multiple de conectivitate pot spori productivitatea in birou, in timp ce consumul redus de energie si nevoile minime de intretinere ofera costuri mult mai mici.
Epson inoveaza si in zona produselor consumer. Modelele noi cu viteza de listare marita, design compact si functii wireless, precum si caracteristici tehnice si soft-uri care optimizeaza calitatea fotografiilor se vor face dorite in orice casa. Utilizatorii din segmentul afacerilor mici beneficiaza de costuri de imprimare scazute cu imprimantele inkjet BX320FW, BD535WD, BX925FWD sau cu imprimanta laser M1400. Nu in ultimul rand, Epson mentine cele mai inalte standarde pe segmentul imprimarii foto profesionale cu noile imprimante Stylus Photo R2000, Stylus Photo R3000 si Stylus Pro 4900.
“Epson lanseaza un numar impresionant de modele noi, in toate gamele de produse, fapt care reflecta preocuparea noastra pentru nevoile specifice ale cat mai multor categorii de utilizatori, atat in zona de imprimare, cat si in ceea ce priveste videoproiectoarele sau scanerele. Noul concept Epson Engineered for Business are ca idee de baza dezvoltarea si oferirea de solutii de imprimare, de proiectie sau de scanare create special pentru a genera costuri de exploatare scazute, gratie caracteristicilor tehnice de top”, a declarat Simona Decuseara, National Sales & Marketing Manager Epson Romania & Bulgaria.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite