Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Tornado Technology a participat la Expomil

30 Septembrie 2011Continuand politica de promovare activa a parteneriatelor incheiate cu furnizori strategici, Tornado Technology a participat la Expomil, in perioada 22-25 septembrie 2011, prezentand cele mai sofisticate tehnologii si solutii IT. Expomil este catalogat ca fiind drept un eveniment de inalta tinuta, inscris in circuitul marilor manifestari internationale in domeniul tehnicii si tehnologiei pentru aparare, inregistrand in acest an un numar de peste 6.000 de vizitatori. Intre acestia s-au numarat personalitati de marca ale vietii politice din Romania, ale mediului de afaceri si formatori de opinie.
“Cu acest prilej am avut posibilitatea sa oferim clientilor nostri si clientilor potentiali informatii despre solutii profesionale pentru infrastructura de date, comunicatii unificate si data center, solutii si tehnologii de securitate IT, sprijinandu-ne in acelasi timp si partenerii in dezvoltarea afacerilor”, declara George Florea, General Manager al Tornado Technology.
Tornado Technology a fost prezent la Expomil cu un bogat portofoliu de echipamente si software pentru comunicatii si securitate IT avand peste 21 de furnizori strategici precum: Huawei Technologies, leader mondial in comunica?ii si IT, Extreme Networks cea mai buna companie in switching si wireless, SonicWall si Watchguard lideri in UTM-uri, Entrust a caror tehnologie de autentificare este folosita pentru pasapoartele electronice din Romania, Cryptzone care ofera solutii de criptare pentru toate mediile de stocare, Barracuda lideri in filtrare web si antispam, Avira, Blockmaster, Brand-Rex, Coperfasten, Enterasys, Ipoque, LANDesk, LogLogic, PixAlert, Rapid7, Transition Networks, Webroot, Zyxel , care impreuna ofera solutii complete pentru toate domeniile.
Pietele principale pe care Tornado Technology este prezent sunt cele de comunicatii, securitate IT servere si stocare.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite