Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Opt firme IT&C romanesti participa la GITEX Dubai

05 Octombrie 2011In perioada 9-13 octombrie 2011, Romania participa pentru a sasea oara la GITEX Dubai, considerat a fi cel mai mare targ anual de IT&C din Orientul Mijlociu, Africa si Asia.


Anual, ARIES - Asociatia Romana de Industrie Electronica si Software - organizeaza participarea firmelor romanesti de ITC doritoare, la acest targ, pentru a-si promova produsele si serviciile pe piata Orientului Mijlociu, sub pavilion romanesc, in parteneriat cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) si Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine (CRPCIS).


Firmele participante din acest an sunt: GreenSoft (Bucuresti), PRODINF Software (Pitesti), Transilvania Software (Cluj), AROBS (Cluj), Gersim Impex (Bucuresti), Lightsoft Romania (Cluj), FEPER SA Bucuresti, Bitdefender (Bucuresti).


„Firmele romanesti de IT&C, toate membre ARIES, doresc sa-si atraga clienti si parteneri din zona Orientului Mijlociu pentru produse si servicii competitive cu cele internationale. De exemplu, PRODINF Software merge cu solutia ERP EMSYS pentru industria asigurarilor, FEPER cu produse mecanice, Greensoft cu solutii web based de ERP, CRM, POS, S.a.a.S. (inchirierea programelor software), Lightsoft cu solutii de arhivare pentru institutii medicale si agentii guvernamentale, Bitdefender cu o soluţie de business pentru virtualizare şi cloud security (si isi va lansa si un birou in Dubai), AROBS cu aplicatii software pentru dispozitive mobile dedicate industriei de turism, iar Transilvania Software cu solutii software dedicate monitorizarii si localizarii in timp real a parcurilor auto prin tehnologia GPS, aplicatii pe telefoane mobile care evidentiaza blocajele rutiere si solutii SFA de automatizare a echipelor de vanzari. Ne dorim ca din ce in ce mai multe firme de ITC din Romania sa devina competitive pentru pietele internationale din toate continentele”, a declarat Alexandru Borcea, presedintele ARIES.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite