Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Evenimente >> Stiri si comunicate

Noutati de la Oracle OpenWorld

05 Octombrie 2011



Intre 2-6 octombrie are loc la San Francisco Oracle OpenWorld,un eveniment care atrage anual 45.000 de participanti din peste 100 de tari.

Oracle Enterprise Manager 12c
Oracle a anunţat Oracle Enterprise Manager 12c, prima soluţie din domeniu care combină gestiunea întregului portofoliu Oracle cu gestiunea completă a ciclului de viaţă din cloud-ul enterprise. Cu această versiune, companiile IT pot creşte eficienţa şi reduce timpul de răspuns scăzând totodată costurile şi complexitatea pentru mediile din centrele de date tradiţionale, virtualizate şi cloud computing.
Prin intermediul Oracle Enterprise Manager Cloud Control, noua sa consolă centralizată, Oracle Enterprise Manager 12c reuneşte caracteristici unice de gestiune pentru întregul ciclu de viaţă din cloud. Noile caracteristici cheie includ consolidare şi planificarea capacităţii, self-service, testare, monitorizare, contorizare şi cuantificare a consumului de resurse. Această versiune introduce de asemenea noi caracteristici de gestiune a virtualizării şi de gestiune a resurselor din cloud, bazate pe Oracle VM 3.0. Au fost introduse şi resurse noi şi îmbunătăţite pentru parteneri, disponibile prin intermediul Oracle PartnerNetwork, şi funcţionalitate pentru gestiunea componentelor non-Oracle.
Oracle Enterprise Manager 12c este primul produs din portofoliul Oracle numerotat „12c”, unde „c” provine de la investiţiile importante ale companiei Oracle în livrarea de produse pregătite pentru a fi folosite în cloud.


Oracle Solaris 11
Oracle prezintă Oracle Solaris 11 chiar înaintea lansării oficiale planificate în noiembrie. Oracle Solaris este sistemul de operare numărul 1 din domeniul enterprise, care oferă disponibilitate, securitate şi performanţă de top în domeniu pe sisteme SPARC şi x86.
Oracle Solaris 11 este sistemul de operare conceput pentru cloud, care oferă posibilitatea implementărilor rapide şi sigure ale serviciilor într-un mediu cloud de dimensiuni mari.
Peste 600 de clienţi din diverse domenii de activitate, inclusiv din servicii financiare, comunicaţii şi din sectorul public, au implementat deja în producţie versiuni timpurii ale Oracle Solaris 11.


Oracle CRM On Demand Release 19 Innovation Pack
Oracle CRM On Demand Release 19 Innovation Pack introduce funcţionalităţi de top în domeniu pentru call centere găzduite şi marketingul companiilor, concepute pentru a creşte veniturile şi productivitatea, a reduce costurile şi a îmbunătăţi experienţa clienţilor. Spre deosebire de alte soluţii din domeniu, Oracle CRM On Demand Release 19 Innovation Pack le oferă companiilor o soluţie găzduită de Contact Center şi funcţii importante pentru marketingul companiilor, fara a fi nevoie să se bazeze pe parteneri externi sau alţi furnizori.
Prin intermediul soluţiei găzduite de Contact Center, solutiile existente care cuprind sisteme de comunicaţii prin voce, mesaje vocale, e-mail şi prin sisteme vocale interactive de preluare a apelurilor şi cele de distribuire automată a apelurilor sunt îmbunătăţite prin chat, navigare în tandem, biblioteci de răspunsuri, conferinţe multi-participanţi, răspunsuri sugerate la e-mailuri şi o interfaţă pentru integrarea cu hardware şi software pentru telefonie de la terţe părţi.


Oracle Exalytics Business Intelligence Machine
Oracle a dezvăluit Oracle Exalytics Business Intelligence Machine, primul sistem hardware şi software din domeniu conceput să execute în memorie şi mai rapid ca niciodată analizele de business, să producă analize vizuale în timp real cu o viteza foarte mare şi să facă posibile noi forme de aplicaţii analitice.
Companiile vor putea să îşi extindă proiectele lor de business intelligence dincolo de rapoarte şi dashboard-uri pentru a integra simularea, planificarea, prognoza şi analizele predictive.
Spre deosebire de echipamentele de depozitare a datelor şi a instrumentelor BI cu procesare în memorie, Oracle Exalytics este primul sistem integrat bazat pe software şi hardware optimizat pentru calcule în memorie şi pe o platformă BI optimizată care oferă funcţii avansate de vizualizare.
Oracle Exalytics este o soluţie deschisă pentru utilizare în medii IT eterogene şi poate accesa şi analiza date din orice sursă de date Oracle sau non-Oracle, relaţională, OLAP sau nestructurată, cum ar fi IBM DB2, Microsoft SQL Server, Netezza, SAP Business Information Warehouse, Teradata etc.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite