Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

CA 3Tera App Logic este disponibila in Romania

05 Octombrie 2011



Power Soft Consulting, furnizor de servicii software şi de outsourcing IT in România, în parteneriat cu CA Technologies, lansează pe piaţa din România CA 3Tera AppLogic, o soluţiede cloud computing „la cheie” destinată aplicaţiilor de business.
CA 3Tera AppLogic vine în sprijinul tuturor companiilor interesate să implementeze soluţii de cloud computing, ca răspuns la nevoile în creştere ale acestora de a aloca rapid şi eficient în cloud infrastructura necesară aplicaţiilor de business complexe.


„Plaforma 3Tera AppLogic de la CA este soluţia ideală pentru orice business care doreşte şi este pregătit să implementeze soluţii cloud – fie că vorbim despre furnizori de servicii care doresc să îşi extindă oferta către client, furnizori de servicii de hosting sau companii aflate în căutarea unei soluţii IT cu impact major asupra productivităţii şi eficienţei la nivel operaţional. Această soluţie vine să întâmpine provocările curente atât la nivel de administrare şi management IT, cât şi la nivel de business”, a declarat Laurenţiu Stoica, director general Power Soft Consulting.


CA 3Tera AppLogic a fost concepută pentru a permite companiilor să construiască arhitecturi de tip cloud în doar câteva ore.
„Un rol major în decizia de a alege compania Power Soft Consulting ca partener în lansarea noii soluţii pe piaţa locală îl deţine DemoCenter-ul PSC, care permite testarea acesteia în condiţii similare mediilor de lucru ale potenţialilor clienţi şi oferirea training-ului necesar tuturor companiilor aflate în căutarea unor soluţii rapide de implementare în cloud. Power Soft Consulting are expertiza necesară în designul acestei soluţii, precum şi resursele necesare pentru a organiza workshop-uri şi laboratoare”, a declarat Kiriakos Apostolidis, General Manager CA South Eastern Europe (CA SEE).


Principalul avantaj oferit de noua platformă de cloud computing este reprezentat de uşurinţa în utilizare – cu ajutorul interfeţei user-friendly, orice implementare, replicare sau migrare a aplicaţiilor se face doar prin maparea resurselor cu ajutorul mouse-ului, printr-un simplu "drag and drop" al componentelor dorite. Practic, toate resursele şi procesele sunt la îndemâna administratorului, fără a mai fi necesară deplasarea efectivă până la data center, iar riscurile asociate implementării de tip cloud sunt eliminate cu ajutorul nivelelor de securitate oferite de CA. Acest lucru are implicaţii majore în ceea ce priveşte costurile (nu mai este necesară provizionarea infrastructurii hardware), timpul investit sau acurateţea implementării (volumul de operaţiuni realizate manual este redus la minim).


Datorită acestor funcţionalităţi, implementarea soluţiei într-un business mediu durează maxim 2-3 săptămâni. Practic, etapa ce mai importantă este reprezentată de analiza mediului la client şi de alegerea template-urilor pe baza cărora urmează să se realizeze atât migrarea, cât şi managementul şi implementarea în cadrul fiecărui business unit.
În prezent, peste 80 companii de pe mapamond utilizează această tehnologie, în peste 400 de platforme cloud publice sau private de pe patru continente.


În urma parteneriatului încheiat cu CA Technologies pentru piaţa din România, compania Power Soft Consulting va oferi servicii de testare şi training pentru platforma CA 3Tera AppLogic tuturor companiilor interesate să implementeze soluţii cloud. DemoCenter-ul PSC permite prezentarea detaliată a funcţionalităţilor platformei, precum şi punerea în practică şi organizarea unor laboratoare pe această soluţie pentru a înţelege mai bine această soluţie fata de celelalte soluţii prezente pe piaţă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite