Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

BCR lansează m.24banking.ro

05 Octombrie 2011



Banca Comercială Română lansează oficial platforma de internet banking optimizată pentru telefoane mobile cu acces la internet - m.24banking.ro.


În premieră pentru piaţa românească, pentru lansarea acestui serviciu BCR a colaborat cu 500 dintre cei mai activi clienţi ai serviciului de internet banking la BCR - Click 24 Banking. Aceştia au testat platforma şi au transmis opiniile lor cu privire la uşurinţa în utilizare şi utilitatea opţiunilor.


Conform sugestiilor primite de la cei mai activi 500 de clienţi utilizatori ai soluţiei de internet banking la BCR - Click 24 Banking, aspectul şi grafica serviciului m.24banking.ro au fost apreciate ca „foarte bună” şi „bună” de către majoritatea celor chestionaţi. Totodată, 80% din respondenţi au declarat că vor folosi de acum ambele modalităţi de acces la internet banking (Click 24 Banking de pe calculator şi m.24banking.ro – versiunea optimizată pentru telefoanele cu acces la internet).


Cele mai frecvente tranzacţii pe care le fac clienţii BCR, utilizatori de internet banking, sunt plăţile de facturi şi transferurile între conturi proprii, iar cele mai utilizate telefoane mobile (smartphones) sunt – Nokia, HTC şi iPhone. Soluţia m.24banking.ro a fost utilizată în general pentru efectuarea de tranzacţii în lei (95%), de tip intrabancar (65%). Tranzacţiile deja înregistrate prin această platformă mobilă ne indică nivelul de încredere al clienţilor în serviciul de internet banking al BCR, unele din operaţiuni ajungând şi la 40.000 ron per tranzacţie.


Ca şi comportament al clienţilor, aceştia se conectează cel mai frecvent după ora pranzului (14:00 – 15:00), verifică situaţia conturilor, se uită la ultimele tranzacţii iar apoi efectuează operaţiuni/tranzacţii.



Captura ecran operatiune prin platforma BCR de internet banking





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite