Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Evenimente >> Stiri si comunicate

TotalSoft organizează Conferinta Expertilor Primavera

06 Octombrie 2011



Conferinta expertilor Primavera, aflata la cea de a 16-a editie, va avea loc in 27 octombrie a.c., la Hotel Radisson Blu din Bucuresti urmând să reunească, ca în fiecare an, peste 200 de participanti, utilizatori ai sistemului Primavera, instituţii şi parteneri din România si alte tări, persoane direct interesate de acest domeniu.


Conferinta din acest an va oferi informatii în premieră privind tendintele mondiale în domeniul managementului de proiect, orientarea multibusiness a solutiei Primavera, aplicabilitatea ei în domenii precum cel financiar-bancar, farmaceutic, retail sau productie si va aduce în atentia specialistilor două teme de mare interes: managementul riscurilor si importanta unui Project Management Office în cadrul companiilor care gestioneaza proiecte.


Axat în jurul ideii de susţinere a celor mai mari proiecte din lume, printre temele abordate se va regăsi o prezentare detaliată a provocărilor ridicate de managementul proiectului Jubail Refinery, inclusiv experienta planerilor TotalSoft în Arabia Saudita, responsabili de planificarea, analiza si raportarea constructiei rafinăriei. Proiectul Jubail presupune o investiţie totală estimată la aproximativ 20 de miliarde de dolari, iar la lansare, programată pentru anul 2013, va fi cea mai mare rafinărie la nivel mondial.


În 2010, Divizia Primavera a generat peste 11% din veniturile obtinute de TotalSoft pe piata românească, iar în primele 9 luni ale acestui an si-a realizat deja obiectivul financiar pentru anul 2011 (estimat la 2,3 milioane de euro).
În prezent, TotalSoft are un portofoliu de peste 650 de clienti Primavera în domenii precum administraţie publică, construcţii, proiectare, construcţii navale, apărare, energie si petrol, detinând 90% din piata solutiilor de project management din România. Aceste rezultate, alături de competentele tehnice detinute, au transformat TotalSoft în singura companie Oracle Platinum Partner cu specializare în Primavera.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite