Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ECM >> Stiri si comunicate

ELO Romania a lansat ELOSuite2011

07 Octombrie 2011



Cea de a treia editie a ELO DMS Congres a fost marcata de doua momente importante: lansarea ultimei versiuni ELO ECM - ELOSuite2011 si un numar record de parteneri care au dorit sa participe la congres, intarind astfel randurile companiilor care folosesc si promoveaza arhivarea electronica si solutiile profesionale de document management.
ELOSuite2011 este o solutie transparenta si intuitiva, care detine toate functiile necesare pentru administrarea, utilizarea si controlul rapid si sigur al informatiei pe intreg ciclul de viata al acesteia. Acest sistem informatic inovativ cuprinde ultimele tehnologii de captura de date si de administrare, stocare si manevrare a documentelor. Un alt detaliu important este faptul ca structura arhivei ELO este bazata pe mecanisme de management clasice pentru documentele in format fizic: arhive, cabinete, dosare si registri.
De asemenea, compania ELO ramane fidela stategiei multi-client si aduce in atentia utilizatorilor solutia ELO pentru Smartphone si, ca noutate de ultima ora, solutia ELO pentru tableta iPad, ce garanteaza accesul comod la toate informatiile relevante, oriunde si oricand. Indiferent de tipul conexiunii sau de locul din care se face accesarea, utilizatorul poate naviga prin arhiva de documente prin intermediul smartphone-ului sau al tabletei PC si isi poate extrage informatia dorita.
Solutia se poate integra cu aproape toate aplicatiile business de top, indiferent de tipul documentelor – ERP, CRM, suita Microsoft Office, E-mailuri, informatii preluate de pe documente de hartie, desene tehnice etc. Noul client ELO pentru Microsoft Outlook ofera numeroase avantaje: acces direct din Outlook in arhiva ELO; transferul facil al e-mailurilor din Outlook in ELO prin drag-and-drop; cautarea in arhiva ELO se face direct din Outlook si multe altele.
Noul motor de cautare ELO iSearch poate efectua si operatiuni speciale de interogare precum cautarea semantica, includerea listelor interne de abrevieri ale companiei sau extinderea structurilor de informatii. Optional, pot fi incluse orice medii de stocare a informatiilor, precum baze de date, sisteme de e-mail sau aplicatii comerciale si business. Astfel, ELO iSearch pune bazele stabilirii unei strategii de cautare desfasurata in intreaga companie.
O alta noutate este integrarea solutiei cu platformele iPhone si Blackberry care, coroborata cu accesul web la arhiva, permite utilizatorilor folosirea solutiei in orice mediu online si offline, de la distanta. ELOSuite2011 poate fi instalat si integrat in orice infrastructura IT, pe orice platforma de operare. Informatiile sunt securizate in permanenta, iar accesul se face pe baza unor politici stricte de securitate.
Printre partenerii care au sustinut la congresul din acest an prezentari de solutii integratoare ELO ii pe amintim pe Epson, Konica Minolta, Fujitsu, Tryamm Trading Consulting, Teamnet, XOR IT Systems.
Evenimentul s-a bucurat si de prezenta D-lui Karl Heinz Mosbach, CEO ELO Digital Office GmbH, care a declarat: “Acum trei ani ne doream ca acest eveniment sa devina o traditie. Cred ca am reusit asta; numarul tot mai mare de participanti o arata. Acest lucru demonstreaza doua lucruri importante in egala masura. Primul, ca piata este in formare, crestere, plin proces de intelegere si integrare a solutiilor de document management. Semnalele pe care le primim de la tot mai multe companii confirma aceasta evolutie. Al doilea, ca solutiile profesionale produse, implementate si prezentate de ELO pe piata din Romania sunt din ce in ce mai cunoscute si apreciate. Tranzitia este grea si deseori dificila, insa avantajele unei solutii profesionale de arhivare electronica si management al documentelor o impun pe termen lung, iar castigarea luptei cu timpul inseamna o eficientizare a resurselor. Ceea ce isi doreste, pana la urma, orice companie.”
“Solutiile ECM si DMS nu mai sunt o noutate pentru piata din Romania. Ne bucura sa stim – ni se confirma periodic – ca am contribuit si noi, ELO Digital Office Romania, la deschiderea companiilor catre acest tip de solutii. Suntem incantati sa aflam azi, la a treia editie a congresului ELO DMS, ca vorbim din ce in ce mai putin despre mentalitate si din ce in ce mai mult despre eficienta, costuri, performanta, securitate, accesibilitate, idei asupra carora ELO se concentreaza cu precadere. Incheiem editia 2011 a Congresului ELO DMS cu convingerea ca ne adresam unei piete mature, unor clienti dispusi sa investeasca in solutii inteligente, profesionale, ce aduc un plus remarcabil de eficienta si securitate intr-o industrie marcata tot mai profund de fluxuri incontrolabile de informatie si, in consecinta, de tot mai multe amenintari”, a declarat Claudiu Borsan, Country Sales Manager ELO Digital Office Romania.
In cadrul Congresului ELO DMS 2011, partenerii si invitatii au prezentat studii de caz si aplicatii practice, iar reprezentantii ELO Digital Office au organizat sesiuni demo live si au prezentat detaliat solutiile profesionale ELO.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite