Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

IBM a lansat un nou program de migrare catre sisteme optimizate pentru volum mare de date

11 Octombrie 2011



IBM a lansat un nou program de migrare pentru a usura tranzitia catre sisteme IBM optimizate pentru volum mare de date, astfel incat sa ajute un numar cat mai mare de clienti ce folosesc tehnologii software si hardware Oracle sa evite licentierea restrictiva si costurile tehnologice tot mai mari. Clientii Oracle ce aleg sa utilizeze sisteme IBM pot inregistra o scadere de 50% a costurilor IT in urmatorii trei pana la cinci ani.
Companiile ce folosesc baze de date Oracle si aplicatii software pentru servere ce ruleaza pe sisteme Sun, HP Itanium sau servere POWER de generatie anterioara, pot benficia de o evaluare a economiilor preconizate, de un plan detaliat de migrare, calificare profesionala si oportunitati de finantare in cazul in care aleg sa foloseasca IBM DB2 si software WebSphere pentru sistemele IBM de ultima generatie.
Noul program este introdus intr-un moment in care clientii Oracle doresc sa evite costurile crescute ale mentenantei produselor software si hardware, ale licentierii si practicilor de suport restrictive, si de incertitudinea ce inconjoara strategiile in domeniul serverelor Sun SPARC si HP Itanium. Noul program include:
1. Evaluarea economiilor ce arata reducerile de cost si imbunatatirea performantelor estimate la migrarea de la un mediu Oracle catre echipamente hardware si software IBM;
2. Un plan detaliat de migrare creat de specialistii IBM cu experienta in suportul acordat miilor de clienti ce au realizat tranzitia;
3. Optiuni de finantare competitiva ce includ servicii de migrare, specializare, mentenanta si suport pentru echipamentele software si hardware IBM.
Pentru a ajuta clientii sa reduca costurile IT si sa migreze catre o platforma IBM, clientii selectionati pot beneficia de finantare cu dobanda 0 la echipamentele hardware si software IBM, din partea IBM Global Financing, departamentul de creditare al IBM. De asemenea, clientii pot alege sa isi finanteze achizitiile IT si sa amane plata cu pana la sase luni. IBM Global Financing poate oferi suport pentru clientii ce renunta sau elimina echipamente hardware OEM, inclusiv hardware Sun sau HP, in conformitate cu legile si regulamentele de mediu.
Clientii ce migreaza de la sisteme Oracle catre echipamente IBM pot beneficia de aproximativ 200 de cursuri de perfectionare pentru DB2, WebSphere si sisteme IBM Power, atat online cat si la sediul clientului sau in laboratoarele IBM.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite