Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Noi solutii HP FlexNetwork

11 Octombrie 2011



HP anunţă lansarea unor noi produse şi servicii de reţelistică bazate pe arhitectura HP FlexNetwork. Lansate în cadrul evenimentului Interop New York, noile soluţii HP Networking pentru virtualizare, aplicaţii multimedia şi mobilitate enterprise simplifică migrarea companiilor către un set nou de protocoale de Internet, standardul de reţelistică 10 Gigabit Ethernet (GbE) şi servicii virtualizate pentru subsidiare.


Conform declaratiilor lui Bethany Meyer, noul sef al diviziei HP de retelistica, bazate pe o analiza Gartner, 80% din traficul din centrele de date se va desfasura strict intre servere pana in 2014, iar pana la jumatatea lui 2012, peste jumatate din aplicatiile enterprise din centrele de date vor fi virtualizate. Aceste perspective se traduc printr-o serie de probleme noi de management pentru administratorii retelelor companiilor care trebuie sa administreze nu doar partea de hardware, ci si sa sustina servicii si proiecte de cloud, precum si un numar tot mai mare de aplicatii mobile.


In acest context, HP isi extinde portofoliul de produse si servicii bazate pe arhitectura HP FlexNetwork, oferindu-le clientilor mai multa flexibilitate pentru a se adapta cerintelor tot mai variate si mai complexe ale utilizatorilor.
Infrastructurilor de reţea existente le lipseşte, în general, flexibilitatea necesară pentru a susţine infrastructuri virtualizate, lăţimea de bandă cerută pentru rularea aplicaţiilor multimedia şi scalabilitatea indispensabilă pentru numărul tot mai mare de dispozitive mobile conectate.


FlexNetwork a fost introdusa in gama HP in mai, ca o platforma care face posibila convergenta retelei. Cu noile lansari, HP livreaza o serie mai larga de optiuni de implementare si caracteristici consolidate de retelistica, cum ar fi:
- solutiile FlexFabric, inclusiv seria de switch-uri 10 GbE HP 5900 si seria de switch-uri HP 12500, ce asigura suport IPv6 complet, reducand de pana la 500 de ori timpul necesar recuperarii retelei in cazul unei intreruperi.
- noua oferta FlexCampus include switch-urile stacabile HP 3800, ce ofera performanta cu pana la 450% mai mare si o arhitectura care unifica retelele wireless cu cele cu fir pentru a le permite utilizatorilor sa fie mobili in orice conditii.
- solutia de administrare HP FlexManagement simplifica utilizarea dispozitivelor mobile de catre companii si protejeaza infrastructurile IT de orice fel de amenintari mobile.
- serviciile HP Networking Consulting ajuta companiile sa migreze de la standardul IPv4 la IPv6.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite