Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

D-Link extinde gama de dispozitive ShareCenter Pro

11 Octombrie 2011



D-Link îsi extinde gama de dispozitive ShareCenter Pro cu DNS-1100-04, un nou model destinat companiilor mici.
Această solutie de stocare all-in-one combină tehnologia performantă iSCSI cu caracteristici NAS, cum ar fi amplasarea flexibilă în retele si faptul că este proiectat pentru patru drive-uri SATA (max. 3 TB fiecare). Acest produs prezintă viteze mari de transfer de date, o interfată intuitivă si este simplu de utilizat. De asemenea, include o gamă largă de caracteristici de securitate si backup, cum ar fi CHAP (Challenge Handshake Authentication Protocol) sau Volume Snapshot, care fac ca această solutie de stocare să fie concepută special pentru firmele mici sau pentru departamente din cadrul marilor companii.



Solutia de storage all-in-one DNS-1100-04 salvează documentele si fisierele în mod centralizat. Aceste informatii sunt apoi disponibile tuturor utilizatorilor autorizati din retea. Chiar si când nu sunt la birou, angajatii pot avea acces în orice moment la date, via Internet, cu ajutorul unui server FTP integrat sau al Web File Manager. Caracteristici de securitate precum VLAN tagging si criptare AES protejează fisierele împotriva accesului neautorizat si atacurilor informatice. Protocolul CHAP asigură un nivel suplimentar de securitate. Acesta permite autentificarea corectă a credentialelor utilizatorilor din retea.
Utilizatorii de ShareCenter Pro nu pot accesa hard drive-urile încorporate în modelul DNS- 1100-04 până când nu se autentifică via CHAP.


Modelul DNS-1100-04 ShareCenter Pro este disponibil în România si poate fi comandat de la distribuitorii D-Link Romania: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System si SCOP Computers.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite